Ζητά ακύρωση ο Χάμφρις!

Ημάρτονννννννννν…. Το σήριαλ Καρντάσιαν – Χάμφρις συνεχίζεται με νέο επεισόδιο στο Ανώτατο Δικαστήριο τηw Καλιφόρνιας. Aυτή τη φορά, με τον Κρις να βγαίνει στην αντεπίθεση. Ο πρώην της Κιμ Καρντάσιαν που χύνει δάκρυα δεξιά και αριστερά σε κάθε της τηλεοπτική εμφάνιση για το χωρισμό της από τον μπασκετμπολίστα (ρέει έτσι το δολάριο πλουσιοπάροχα) επικαλέστηκε θρησκευτικούς λόγους και χθες, κατέθεσε αίτηση ακύρωσης του γάμου του καθώς δεν πρόκειται να υπογράψει τα χαρτιά του διαζυγίου.

Ο 26χρονος ισχυρίζεται ότι η Κιμ τον εξαπάτησε σε αυτό το γάμο και ζητά να διαγραφεί τελείως από τα αρχεία επικαλούμενος απάτη της τηλεσελέμπριτι. Όπως δηλώνει όπου σταθεί και όπου βρεθεί, η Κιμ τον χρησιμοποίησε για να ανεβάσει τα νούμερα της τηλεθέασης του ριάλιτι της.  Αν η αίτηση του δίνει αποδεκτή, με τον Κρις όμως να καλείται να αποδείξει ότι πραγματικά διεπράχθη απάτη, τότε ο παραμυθένιος αυγουστιάτικος γάμος Καρντάσιαν – Χάμφρις είναι ως μη γενόμενος. Σε αντίθεση περίπτωση, ο ΝΒΑer είναι αποφασισμένος να προχωρήσει σε αίτηση για «νομικό χωρισμό». Δηλαδή θα ζητήσει από αρμόδιο δικαστήριο, να θεωρηθεί ότι βρίσκεται σε επ’ αόριστο διάσταση με την πρώην σύζυγό του.

Πηγές από το περιβάλλον του αναφέρουν ότι ακόμη και αν ο «νομικός χωρισμός» συνεπάγεται ότι δεν θα μπορεί να ξαναπαντρευτεί, είναι προτιμότερος – λόγω των θρησκευτικών του πεποιθήσεων – από το θεωρείται επισήμως διαζευγμένος!  Η διαφορά του «νομικού χωρισμού» από το διαζύγιο έγκειται στο γεγονός ότι οι δύο σύζυγοι εξακολουθούν νομικά να είναι παντρεμένοι αλλά ζουν χωριστά ο καθένας τη ζωή του.