Ζητά εξαίρεση Τσάτση ο Ικαρος Ν. Σμύρνης

Μία απόρσμενη εντός έδρας ήττα γνώρισε ο Ικαρος από την Πεύκη, με την ομάδα της Νέας Σμύρνης να έχει έντονα παράπονα από τη διαιτησία και κυρίως από αυτή του κου Τσάτση για τον οποίο και εξέδωσε ανακοίνωση ζητώντας την εξαίρεσή του από τους αγώνες του.

Η ανακοίνωση:

«Με το παρόν θα θέλαμε να διαμαρτυρηθούμε για τη διαιτησία του σημερινού αγώνα με την ομάδα της Πεύκης για το Πρωτάθλημα της Γ Εθνικής Κατηγορίας και ταυτόχρονα να ζητήσουμε την εξαίρεση του κου Τσάτση σε όλα τα μελλοντικά παιχνίδια της ομάδας μας.

Είχαμε οχλήσει και πάλι για τη διαιτησία του εν λόγω κυρίου από την 1η αγωνιστική του Πρωταθλήματος αλλά κανείς δε μας πήρε στα σοβαρά. Τελικά και μετά από ένα ολόκληρο γύρο που δεν είχαμε την τιμή να μας σφυρίξει κατάφερε σήμερα να δώσει ρεσιτάλ .

Α. Τελικά φάουλ σύμφωνα με το φ.α 17 υπέρ της ομάδας μας 25 κατά.
Β. Φάουλ α΄ δεκαλέπτου 3 υπέρ μας 8 κατά.
Γ. Υποδεικνύει φάουλ ο β΄ διαιτητής και δείχνει τη μπάλα από έξω παίρνει το σφύριγμα επάνω του ο κος Τσάτσης δίνει 2 ελεύθερες βολές οι οποίες είναι εύστοχες από το νο 9 της Πεύκης.
Δ. Δύο φορές κερδισμένο αντιαθλητικό φάουλ από την ομάδα μας δύο τεχνικές ποινές στον πάγκο αντί να κάνουμε επίθεση δεχόμαστε βολή και τη μπάλα από έξω.
Ε. Ο 1ος σκόρερ της Κατηγορίας δε χτυπάει καμία βολή στο παιχνίδι ενώ κατά μέσον όρο έχει 5 ανά αγώνα σύμφωνα με τα στατιστικά απλά ελληνική πρωτοτυπία του κου Τσάτση
Στ. Τελικές βολές 10 ο Ίκαρος 23 η Πεύκη.

Αυτά κε Τσάτση αν είναι ανθρώπινα λάθη να βγείτε και να ζητήσετε συγγνώμη , επειδή όμως τα ανθρώπινα λάθη είναι αμφίπλευρα δε βλέπουμε από τα πιο πάνω αμφίπλευρες ζημιές.
Για όλα τα πιο πάνω καλό θα είναι να παραιτηθείτε, εκτός και αν αυτό είναι δύσκολο για εσάς οπότε καλό είναι να εξαιρεθείτε από τους αγώνες μας.

Εκ του Δ.Σ».