Ζητά επανάληψη του αγώνα ο Γλαύκος

Την εκτός έδρας ήττα στην παράταση γνώρισε ο Γλαύκος στο Χαλάνδρι, σ΄ενα παιχνίδι που οι πατρινοί έχουν έντονα παράπονα από το διαιτητικό δίδυμο της αναμέτρησης. Συγκεκριμένα, οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για την τελευταία φάση και με  1.8΄΄ για τη λήξη. Οι γηπεδούχοι έκαναν λάθος στην επαναφορά και η μπάλα έφτασε στον Θανόπουλο που είχε την ευκαιρία να πετύχει καλάθι, όμως οι διαιτητές… έκλεισαν τα μάτια σε φάουλ που του έγινε, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να οδηγηθεί στην παράταση.

Για το λόγο αυτό, ο Γλαύκος θα ζητήσει από την ΚΕΔ την επανάληψη του αγώνα. 

«Ο Γλαύκος βλέποντας στο βίντεο την τελευταία φάση στην κανονική διάρκεια που έκανε ένσταση, μιας και ο κ. Σκανδαλάκης «έκλεισε τα μάτια του» στο πεντακάθαρο φάουλ στον Θανόπουλο, που θα τον έστελνε στις βολές με το σκορ ισόπαλο και με αυξημένες πιθανότητες να δώσει στην ομάδα το ροζ φύλλο αγώνα στην κανονική διάρκεια.

Η πατρινή ομάδα αισθάνεται έντονη την αδικία, θεωρώντας πως υπάρχει αλλοίωση αποτελέσματος, αναμένεται αύριο να παραδώσει το βίντεο στην Κ.Ε.Δ. ζητώντας την επανάληψη του παιχνιδιού, έχοντας ως σύμμαχο την περσινή απόφαση, που σε ανάλογη περίπτωση αποφασίστηκε να επαναληφθεί το παιχνίδι του Γλαύκου με την Ένωση Ιλίου».