Ζητουνιάτης: «Να γίνουμε πιο επιθετική»

Το περασμένο καλοκαίρι η Λιβαδειά δημιούργησε ένα σύνολο το οποίο θα είναι ικανό να διεκδικήσει την άνοδο. Το πρωτάθλημα ξεκίνησε με την πρεμιέρα να είναι θετική, όμως στη συνέχεια ήρθαν δύο άτυχα αποτελέσματα κάτι που ανάγκασε τη διοίκηση των Βοιωτών να αλλάξει την τεχνική ηγεσία. Ο αντικαταστάτης του Παναγιώτη Αριδά, Λεωνίδας Ζητουνιάτης, μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ για το έργο που έχει μπροστά του αλλά και για τους ισχυρούς δεσμούς που τον δένουν με τους “πράσινους”.

Αναλυτικά:

Για τη συνεργασία του με τη Λιβαδειά:

«Ουσιαστικά δεν είχα σταματήσει ποτέ να είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Άλλοτε ήμουν πιο ενεργός κι άλλοτε συμμετείχα όντας πιο πίσω. Από 12 χρονών βοηθάω με όποιο τρόπο αυτή την ομάδα, η οποία με βοήθησε να γίνω παίκτης και μετέπειτα προπονητής. Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν το κλίμα δεν μου είναι άγνωστο. Ήμουν και πιο παλιά πρώτος προπονητής και δεν νιώθω ότι έπαψα ποτέ να είμαι μέλος της Λιβαδειάς».

Για το κακό ξεκίνημα της ομάδας σε σχέση με τους στόχους που είχε:

«Η σεζόν ξεκίνησε πολύ καλά κάνοντας το διπλό μέσα στη Καλλιθέα επί του Πόλις που διαθέτει ένα εξαιρετικό ρόστερ. Η ομάδα πήρε μία σημαντική νίκη μέσα σε μία δυνατή έδρα. Στη συνέχεια ήρθα δύο άτυχα αποτελέσματα που δεν μπορούν να χαρακτηριστούν καλά ή κακά. Βαθμολογικά ήταν άσχημα, όμως η εικόνα που έδειξε η ομάδα δεν μπορεί να πει κανείς ότι ήταν κακή. Ειδικά κόντρα στο Ίλιο στάθηκε άτυχη κι αν είχαμε κερδίσει εκεί θα ήμασταν πολύ καλά τώρα».

Για τις διαφορές που μπορεί να δούμε από εδώ και πέρα:

«Με το πρωτάθλημα να έχει ξεκινήσει και το ρόστερ να έχει ολοκληρωθεί η φιλοσοφία αναγκαστηκά πρέπει να συμβαδίσει με αυτό που υπάρχει. Αν έφτιαχνα το ρόστερ στην αρχή ίσως να είχαν γίνει κάποιες άλλες επιλογές ανάλογα με τη φιλοσοφία που θα ήθελα στην ομάδα. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι παίκτες που υπάρχουν δεν είναι καλοί, αντιθέτως είναι εξαιρετικοί κι αυτό πρέπει να αναδείξουμε μέσα στο παρκέ. Αυτό που θα επιδιώξω πλέον είναι η ομάδα να βγάλει περισσότερη ενέργεια και να γίνει πιο επιθετική».