Ζιάγκος: «Η ουσία είναι η νίκη μας»

ziagkosH ΑΕΚ πήρε τη νίκη κόντρα στον Ηρακλή και πλέον βρίσκεται με το 1,5… πόδι στην επιστροφή της στην Α1. Ο Βαγγέλης Ζιάγκος σε δηλώσεις του αμέσως μετά τον αγώνα σχολίασε τις διακυμάνσεις στην απόδοση της ομάδας, ενώ τόνισε πως δεν πρέπει  να χάσουνε το δάσος κοιτώντας το δέντρο.

«Κάναμε το καθήκον μας για ακόμη ένα παιχνίδι. Είναι προφανές ότι στην τελική ευθεία και μετά τα όποια προβλήματα, όπως οι πολλαπλοί τραυματισμοί, η συσσωρευμένη ψυχική και σωματική κόπωση και η παρατεταμένη απουσία του Νίκολιτς, αυτό που μετράει είναι η ουσία. Και η ουσία είναι η νίκη μας.

Υπάρχουν διακυμάνσεις στην αγωνιστική μας συμπεριφορά και στην απόδοση μας στην διάρκεια του 40λεπτου, είναι προφανές, το έχουμε διαγνώσει και προσπαθούμε να το διαχειριστούμε και να το αντιμετωπίσουμε. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια από όλους. Αυτό που έχει σημασία όμως πλέον είναι να μην χάσουμε το δάσος κοιτώντας το δέντρο. Είμαστε κοντά στον στόχο και παραμένουμε πιστοί και προσηλωμένοι μέχρι την επίτευξη του. ευχαριστούμε τον κόσμο για την υπέροχη ατμόσφαιρα απόψε. Συγχαρητήρια στον Ηρακλή για την σπουδαία πορεία του. Συνεχίζουμε».