Ζιζού Vs Τσόλο φτάνει το 90ο για να δούμε νικητή στον τελικό του Champions League;

2016_UEFA_Champions_League_FinalΚαλημέρα σε όλους τους αναγνώστες του www.infobasket.gr. Ο τελικός του Champions League θα διεξαχθεί στο Σαν Σίρο του Μιλάνο με τις δύο ομάδες της Μαδρίτης να αναμετρώνται για δεύτερη φορά τα τελευταία τρία χρόνια για την κατάκτηση του τροπαίου. Πάμε να δούμε την εκτίμηση μας αναλυτικά.

Η Ρεάλ τερμάτισε πρώτη και αήττητη στον όμιλο της με αντιπάλους Παρι, Μάλμε, Σαχταρ έχοντας 5 νίκες και 1 ισοπαλία. Στην συνέχεια απέκλεισε με δύο νίκες επαληθεύοντας το ίδιο σκορ 2-0 με αντίπαλο την Ρόμα στην φάση των 16 και παρόλο που βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο μετά το 2-0 στην έδρα της Βόλφσμπουργκ κατάφερε να κάνει την ανατροπή στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου και να πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά. Εκεί απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι ήθελε την πρόκριση και άφησε το θέαμα στην άκρη. Ισοπαλία 0-0 στο Μαντσεστερ 1-0 στον επαναληπτικό και ήρθε η συμμετοχή στο σημερινό τελικό.

H Ατλέτικο Μαδρίτης είχε πιο εύκολο έργο στον όμιλο αλλά πιο δύσκολο στην συνέχεια. Τερμάτισε στην πρώτη θέση με 4 νίκες 1 ισοπαλία 1 ήττα με αντιπάλους την Γαλατάσαραι, Μπενφίκα, Αστανα. Στην φάση των 16 τα βρήκε σκούρα απέναντι στην Αιντχόφεν στην διαδικασία των πέναλτι κατάφερε να πάρει την πρόκριση. Στα προημιτελικά πήρε την πρόκριση από την Μπαρτσελόνα και έδειξε ότι μπορεί να τα καταφέρει απέναντι σε οποιοδήποτε αντίπαλο. Ετσι και έγινε όταν η κλήρωση την έφερε αντίπαλο την Μπάγερν Μονάχου στον ημιτελικό.

Ταξίδεψε στην Γερμανία έχοντας στις βαλίτσες της το 1-0 του πρώτου αγώνα, εκεί παρόλο που έχασε με 2-1 έχοντας πετύχει το εκτός έδρας τέρμα η ομάδα του Σιμεόνε έφτασε να διεκδικεί με αξιώσεις τον σημερινό τίτλο απέναντι στην Βασίλισσα.

paizontasamuna_infobasketΣτατιστικά Ρεάλ Μαδρίτης Κόρνερ-κάρτες: Εχει 6,91 κόρνερ μ.ο και 1,66 κίτρινες κάρτες.

Στατιστικά Ατλέτικο Μαδρίτης Κόρνερ-κάρτες: Εχει 6,33 κόρνερ μ.ο και όσο αφορά τις κίτρινες κάρτες στην φάση των ομίλων, στους 16 και στον ημιτελικό αγώνα είχε σχεδόν 1 κίτρινη κάρτα ανά αγώνα αλλά στην μάχη με την Μπαρτσελόνα δέχθηκε 12 κάρτες σε δύο αναμετρήσεις.

Στις φετινές αναμετρήσεις για την Primera Division οι κάρτες ήταν 7 & 9 και τα κόρνερ 7 & 6…

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τον τρόπο στοιχηματισμού στο Paizontasamuna.eu
Εύχομαι επιτυχία σε ότι κι αν επιλέξετε.