Ζούρος: «Πιστεύω στην ομάδα μου»

Στη σωστή αντίδραση στάθηκε στις δηλώσεις του μετά τη νίκη επί του Μαυροβουνίου ο Ηλίας Ζούρος τονίζοντας παράλληλα την πίστη του στην ομάδα: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου και το τιμ της Εθνικής. Ήταν δύσκολο μετά από μία κακή βραδιά να αντιδράσεις και να κερδίσεις ένα σημαντικό ματς, όπως το σημερινό. Είμαστε νέα ομάδα και το επαναλαμβάνω αυτό γιατί κάποιοι πιστεύουν πως μία νέα ομάδα μπορεί να κάνει θαύματα. Η ομάδα μας χτίστηκε αυτό το καλοκαίρι με πολλά νέα πρόσωπα και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο. Πιστεύω πολύ στην ομάδα μου και πιστεύω πως μπορούμε να κάνουμε καλά πράγματα. Η ομάδα μας αντέδρασε πολύ καλά. Έχουμε πλέον το ματς με την Κροατία, μία πολύ καλή ομάδα, με ταλαντούχους παίκτες και ψηλά κορμιά. Θα προσπαθήσουμε να κλείσουμε με τον καλύτερο τρόπο την πρώτη φάση και να πάμε στον επόμενο γύρο, στο Βίλνιους».

Με τη σειρά του ο Γιάννης Μπουρούσης ανέφερε: «Συγχαρητήρια στην ομάδα. Κάναμε μία σημαντική νίκη μετά από μία κακή εμφάνιση χθες. Από εκεί και πέρα, πρέπει να συνεχίσουμε στο ίδιο στυλ παιχνιδιού, να τρέξουμε και να κινηθούμε στο γήπεδο όσο πιο γρήγορα γίνεται. Έχουμε κάποιο άγχος, αλλά θα το ξεπεράσουμε στο γήπεδο αυτοί που είμαστε, παίκτες και προπονητής, για να πάμε όσο γίνεται πιο ψηλά».

Από την πελυρά του ο τεχνικός του Μαυροβουνίου, Ντέγιαν Ράντονιτς έκανε λόγο για δίκαιη νίκη της ελληνικής ομάδας: «Στο πρώτο μέρος παίζαμε καλά στην άμυνα και όπως πήγαινε το ματς είχαμε πλεονέκτημα. Στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου ήταν σαν να σταματήσαμε να παίζουμε. Τα τάιμ άουτ που πήραμε δεν λειτούργησαν και έτσι ήρθε αυτή η δίκαια ήττα από την Ελλάδα. Συγχαρητήρια στην ελληνική ομάδα».

Τέλος, ο Νίκολα Πέκοβιτς δήλωσε: «Συγχαρητήρια στην Ελλάδα. Κέρδισε δίκαια. Εμείς παίξαμε καλά στην αρχή του αγώνα, αλλά στη συνέχεια η ελληνική ομάδα βελτίωσε πολύ την άμυνά μας, εμείς είχαμε ένα πολύ κακό διάστημα στον αγώνα και γνωρίσαμε αυτή την ήττα».