Ζούρος: «Σαν δυνατές προπονήσεις»

Σε λίγες μέρες (5-8/9) η Εθνική ομάδα θα βρεθεί στην Κύπρο για να συμμετάσχει στο European Basketball Tour Cyprus 2011. Ο Ηλίας Ζούρος, μίλησε στο basketballcy.com  για το τι περιμένει να δει από τους παίκτες του στα φιλικά παιχνίδια, για το κυπριακό μπάσκετ, ενώ δεν παρέλειψε να καλέσει τον κόσμο στο γήπεδο.

«Το κυπριακό μπάσκετ χρονιά με τη χρονιά αναπτύσσεται και ανεβαίνει. Γνωρίζω ότι το πρωτάθλημα αποτελείται από αρκετούς ξένους παίκτες. Επίσης δουλεύουν διαρκώς έλληνες προπονητές, αλλά και παίκτες», ανέφερε ο ομοσπονδιακός τεχνικός για να συμπληρώσει: «Εμείς βλέπουμε αυτά τα παιχνίδια σαν δυνατές προπονήσεις. Είμαστε στην αρχή ακόμα της προετοιμασίας και ψάχνουμε να βρούμε τον ρυθμό μας. Το τουρνουά είναι πολύ δυνατό και χαίρομαι ιδιαίτερα που διοργανώνεται στην Κύπρο. Οι ομάδες που συμμετέχουν είναι πολύ καλές και θα πάρουμε μια γεύση από Ευρωμπάσκετ».

Τέλος, θέλησε να καλέσει τον κόσμο στο «Ελευθερία»: «Ο κόσμος πρέπει να γεμίσει το γήπεδο, για να στηριχτεί αυτή η προσπάθεια που γίνεται. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει πολύ καλές ομάδες και παράλληλα δυνατές αναμετρήσεις. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και η απήχηση να είναι μεγάλη».