Ζούρος: «Αρκετά δύσκολη η διασταύρωση»

Τις εκτιμήσεις του για τους αντίπαλους που θα βρει μπροστά της η Εθνική ομάδα στο προολυμπικό τουρνουά του Καράκας έκανε ο Ηλίας Ζούρος, τονίζοντας ότι αυτό που προέχει είναι να είναι έτοιμη η δική μας εθνική ομάδα..

«Έτσι κι αλλιώς δεν μπορείς να πεις εύκολη ή δύσκολη, καλή ή κακή μία κλήρωση. Το σημαντικό είναι να είσαι έτοιμος στους αγώνες όταν θα έρθουν. Το πρώτο μέλημά μας είναι πως θα είναι η δική μας ομάδα, το να είμαστε πλήρεις και υγιείς, που είναι το πιο σημαντικό για εμάς» σχολίασε ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

Αναφορικά με τους αντίπαλους της Ελλάδας, ο Ηλίας Ζούρος τόνισε: «Δεν έχουμε πολλές πληροφορίες για την Ιορδανία που είναι ο πρώτος μας αντίπαλος, αλλά όλα αυτά θα τα δούμε από εδώ και πέρα, γνωρίζοντας πια τους αντιπάλους μας. Η διασταύρωση φαίνεται ότι θα είναι αρκετά δύσκολη, αλλά και πάλι θα πω ότι για εμάς προτεραιότητα έχει η δική μας ομάδα. Στόχος μας είναι η πρόκριση, θέλουμε το ελληνικό μπάσκετ να παραμείνει σε υψηλό επίπεδο. Με την επιστροφή θα μπορούμε να ετοιμάσουμε και το πρόγραμμα της προετοιμασίας».

Οι εκπρόσωποι των ομάδων επισκέφθηκαν χθες το ξενοδοχείο που θα διαμείνουν οι αποστολές και σήμερα θα επισκεφτούν το γήπεδο και τα προπονητικά κέντρα που θα χρησιμοποιήσουν οι 12 ομάδες. Ο Ηλίας Ζούρος και ο Νίκος Φιλίππου, οι εκπρόσωποι της ελληνικής ομάδας, θα επιστρέψουν το απόγευμα της Πέμπτης.