Ζούρος: «Την Παρασκευή το πρώτο μεγάλο παιχνίδι»

Η Εθνική Ελλάδας πήρε εύκολη νίκη επί της Ιορδανίας, χωρίς να απειληθεί σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Ηλίας Ζούρος, τόνισε μετά το τέλος του αγώνα ότι το μόνο που κρατά είναι τη σοβαρότητα που έδειξε η ομάδα:

«Δεν μπορώ να πω ότι είδα πολλά πράγματα… Δεν γίνεται σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Κρατάω τη σοβαρότητα της ομάδας σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Και για μία ακόμη φορά θα πω ότι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την προσπάθεια που κάνουν όλα τα παιδιά από την πρώτη κιόλας μέρα που είμαστε μαζί. Ουσιαστικά προκριθήκαμε με αυτή τη νίκη στην επόμενη φάση του Προολυμπικού, αλλά φυσικά δεν μπορώ να πω ότι δεν με νοιάζει ο αγώνας της Τετάρτης. Πρέπει να το αντιμετωπίσουμε σοβαρά το παιχνίδι αυτό, αλλά είναι αυτονόητο ότι το μυαλό μας είναι στο καθοριστικό παιχνίδι της Παρασκευής, το πρώτο μεγάλο παιχνίδι αυτής της προσπάθειας».

Σε ερώτηση για τον τρόπο παιχνιδιού της ελληνικής ομάδας και τις αρκετές ωραίες φάσεις που δημιούργησε απάντησε: «Το στυλ μας έχει αλλάξει… Έχουμε χαμηλώσει τα σχήματα, χρησιμοποιούμε περισσότερα τεσσάρια και αυτό που μας διακρίνει είναι ότι πιέζουμε περισσότερο και τρέχουμε περισσότερο με αποτέλεσμα να βγαίνουν και κάποιες όμορφες φάσεις».