“Ζωντανός” για την 5η θέση

Ο Κόροιβος επέστρεψε με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο στις νίκες μετά το 89-62 επί του Αιγάλεω και παράλληλα εδραιώθηκε στην 6η θέση της βαθμολογίας. Πλέον, η ομάδα της Αμαλιάδας χρειάζεται άλλη μία νίκη για να εξασφαλίσει μαθηματικά την 6η θέση, ενώ έχει μεγάλες πιθανότητες να τερματίσει ακόμα και 5η, καθώς έχει υπέρ της την ισοβαθμία με το Ηράκλειο, από το οποίο απέχει πλέον ένα βαθμό.

Για να «πιάσει», βέβαια, το Ηράκλειο στη βαθμολογία, η ομάδα του Βασίλη Γιάνναρη θα πρέπει να κάνει μία νίκη παραπάνω, έχοντας να παίξει με Φιλαθλητικό (εντός), Αγία Παρασκευή (εκτός), ενώ οι Κρητικοί έχουν μπροστά τους τον Αίολο (εντός) και τον Ηρακλή (εκτός).

Στο μεταξύ, ο Βαγγέλης Γκέρος εξακολουθεί να μην προπονείται με την ομάδα, εντούτοις πήγε πάλι να παίξει την Κυριακή, δείχνοντας ότι δεν έχει σκοπό να την παρατήσει, έστω κι αν το μέλλον του Λαρισαίου σέντερ στην Αμαλιάδα είναι στον αέρα… Από εκεί και πέρα, οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι και την Τετάρτη ή την Πέμπτη, με τον Βασίλη Γιάνναρη να δίνει ρεπό στους παίκτες του μέχρι την Τρίτη μετά τις εκλογές.