Μπορεί ακόμα να μην έχει κλείσει μήνα στον πάγκο του Πόλις, όμως ο Παναγιώτης Ζωντός έχει ήδη καταφέρει να επιβάλει τους δικούς του κανόνες στο σύνολο της Καλλιθέας. Άλλοτε με πειθαρχία και άλλοτε με ένα φιλικό άγγιγμα στον ώμο του εκάστοτε πρωταγωνιστή, προσλαμβάνει σεβασμό από τους όχι και τόσο μικρότερους τους ηλικιακά αθλητές του, αλλά και τους υπόλοιπους «πράσινους» ιθύνοντες. Ο έμπειρος κοουτς μετά την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα του 2ου ομίλου νότου αναφέρθηκε στο για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη, ενώ σχολίασε και το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί:

«Καταρχήν λόγω ότι ήμουνα καινούριος στην ομάδα δεν ήξερα πως θα ανταποκριθούν οι παίκτες απέναντι σε αυτά που θα τους ζητούσα να κάνουν μέσα στο παρκέ. Την κατηγορία την ξέρω καθώς την παρακολουθώ, ενώ παλαιότερα έχω παίξει σε αυτή και σαν παίκτης και ως προπονητής. Επίσης γνωρίζω τους παίκτες όμως είχα ενδοιασμούς για το πώς θα ανταποκριθούν οι αθλητές μου. Επίσης οι δυο βδομάδες απραξία που είχαμε δεν μπορώ να πω ότι ευνόησαν την όλη κατάσταση. Όμως την πιστεύω την ομάδα έχει καλό υλικό», σχολίασε αρχικά ο νέος τεχνικός του Πόλις και συνέχισε:

«Είναι σημαντικό μάλιστα ότι παίξαμε εξαιρετική άμυνα και ουσιαστικά τα περισσότερα πράγματα τα οποία σχεδιάσαμε τα κάναμε πράξη στο γήπεδο και αυτό μας έδωσε παράλληλα και τη νίκη καθώς πετύχαμε κάποια εύκολα καλάθια. Απλά πρέπει να δουλέψουμε λιγάκι ακόμα και να έχουμε υπομονή στην επίθεση γιατί εκεί κάναμε πάρα πολλά λάθη. Φυσικά τα παιδιά είχαν άγχος για το λόγο ότι χάσανε δυο παιχνίδια και μάλιστα με τον ίδιο τρόπο (ενώ ήταν μπροστά με 10-12 πόντους στο τέλος δεν τα κατάφεραν). Είναι ανθρώπινο να τους προβληματίζει…».

«Θα γίνουν ακόμα πολλές ήττες. Αυτά τα πρωταθλήματα στην αρχή χρειάζονται υπομονή. Διάρκεια σαν ομάδα και όχι ενθουσιασμούς ούτε απογοητεύσεις στην πρώτη στραβή η στην πρώτη επιτυχία αντίστοιχα, έτσι σε συνδυασμό με σωστή δουλειά, μπορείς να προχωρήσεις θετικά. Όποιες ομάδες έχουν διάρκεια μετά το τέλος του πρώτου γύρου θα είναι και μπροστά».

Οσον αφορά τη συνέχεια του πρωταθλήματος ανέφερε: «Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι στον όμιλο μας. Δηλαδή αν εξαιρέσουμε τον Ηρόδοτο δεν μπορώ να βρω κάποια ομάδα η οποία δεν μας ανησυχεί. Είναι όλα δύσκολα ματς και εντός και εκτός έδρας. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για αυτά που ακολουθούν, τις ξέρουμε τις ομάδες, θα προσπαθήσουμε να χτυπήσουμε στην αδυναμία τους και παράλληλα να καλύψουμε τα δικά μας τα κενά».