Ζωντός: «Σαφέστατα πρωταγωνιστικοί οι στόχοι μας»

H Λιβαδειά άρχισε από τη Δευτέρα την προετοιμασία της για το νέο πρωτάθλημα, το οποίο θα τη βρει για πρώτη φορά στην ιστορία της στη Β’ Εθνική. Οι φιλοδοξίες, πάντως, είναι υψηλές και αυτό διαφαίνεται και από τις δηλώσεις που έκανε ο Παναγιώτης Ζωντός.

«Οι στόχοι μας είναι σαφέστατα πρωταγωνιστικοί. Η άνοδος είναι μια σχετική έννοια ακόμα. Είμαστε όμως από τις ομάδες που θα διεκδικήσουμε μέχρι το τέλος και ευελπιστούμε να πάνε όλα καλά έχοντας υγεία και ηρεμία. Νομίζω οτι στο τέλος μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ξεκινάμε με πολύ μεγάλη διάθεση και φιλοδοξίες. Έχουμε φτιάξει μια ομάδα η οποία έχει κορμό με έμπειρους παίκτες αλλά έχουμε φέρει και νέα παιδιά στην ομάδα για να μπορέσουμε να τους δώσουμε τη δυνατότητα να συμβάλλουν και αυτά στην προσπάθεια που κάνουμε ως νέα ομάδα στη Β’ Εθνική» λέει ο προπονητής της Λιβαδειάς.

«Συνήθως τα τελευταία χρόνια οι βόρειοι όμιλοι σε Β’ και Γ’ Εθνική ήταν ασθενέστεροι ποιοτικά. Ωστόσο κάθε χρονιά είναι διαφορετική και στο τέλος βλέπεις αν ήταν πιο ασθενής ο όμιλος ή πιο δυνατός. Παράλληλα έχουμε πολλά ταξίδια σχεδόν σε όλη την Ελλάδα και θα είναι και αυτό ένα δύσκολο κομμάτι. Μπορούμε όμως να ανταπεξέλθουμε γιατί οι έμπειροι παίκτες που έχουμε έχουν εικόνες και παραστάσεις απ’ όλη αυτή τη διαδικασία» συμπλήρωσε ο Ζωντός.

Απόντες οι Ράλλης, Δημητριάδης

Οσον αφορά την “πρώτη” της Λιβαδειάς, απόντες (δικαιολογημένα) ήταν μόνο οι Ράλλης, Δημητριάδης. Οι υπόλοιποι παίκτες τέθηκαν στη διάθεση του Παναγιώτη Ζωντού και του συνεργάτη του Δημήτρη Μπάτσαρη. Συγκεκριμένα, το “παρών” έδωσαν οι Γιώργος Τερματζίδης, Δημήτρης Σοροπάνης, Γιώργος Τοπουζίδης, Γιώργος Δημητρίου, Κώστας Καρνάβας, Θανάσης Κωνσταντακόπουλος, Σωτήρης Μαράντος, Θανάσης Βέλιος, Ζήσης Κακοσαίος, Γιώργος Ταμπίτσικας, Κώστας Λιόντος, Γιώργος Νικολαϊδης, Δημήτρης Ματζιώρης, Ντονάλντο Χατζαλάρι, και Γιώργος Κοτσικόρος. Τη διοίκηση εκπροσώπησαν οι Νίκος Καφρίτσας, Δημήτρης Τσάκε, Γιώργος Μπάτσαρης, Ανδρέας Τζαβούλης, Χρήστος Κατσίκας και Γιώργος Τόγιας.

Πηγή: stereasports.com