Ηλιάδης: «Είναι συγκλονιστική η προσπάθεια»

Η μεγάλη στιγμή πλησιάζει για τον Ερμή Λαγκαδά καθώς το Σάββατο (12/5) οι «πράσινοι» θα δώσουν το κρισιμότερο τους αγώνα κόντρα στο Λαύριο και πιθανή νίκη θα εξασφαλίσει την παραμονή της ομάδας σε συνδυασμό βέβαια με τα υπόλοιπα αποτελέσματα.

Με νίκη του Ερμή κόντρα στο Λαύριο και ήττα του Πιερικού στην Κηφισιά ή του Αμύντα από την ΑΕΚ, η ομάδα του Λαγκαδά θα αγωνίζεται και για την επόμενη χρονιά στην Α2 κατηγορία αδιαφορώντας για τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στο Πέραμα. Αν φυσικά ο Ερμής κερδίσει αλλά συγχρόνως κερδίσουν και ο Πιερικός και ο Αμύντας, θα πρέπει να επικρατήσει και κόντρα στο Πέραμα για να παραμείνει στην κατηγορία. Όπως γίνεται αντιληπτό, οι πράσινοι έχουν την τύχη στα χέρια τους κάτι που τον έχουν αντιληφθεί στο έπακρο όλοι και δεν πρόκειται να αφήσουν την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι εκτός του Στράτου Νησιώτη,  οι υπόλοιποι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του Σάββα Ηλιάδη, ο οποίος ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του που τον άφησε σχεδόν 1 μήνα εκτός αγωνιστικής δράσης: “Ελπίζω ότι θα κερδίσουμε και θα εξασφαλίσουμε τη σωτηρία από αυτή την αγωνιστική. Το οφείλουμε σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που είναι δίπλα στην ομάδα με κάθε τρόπο. Είναι συγκλονιστική η προσπάθεια που γίνεται σε ένα τόσο οργανωμένο σωματείο το οποίο αποτελεί κόσμημα για τον τόπο μας. Φυσικά και η αποφυγή του υποβιβασμού. Θα αποτελεί σημαντική επιτυχία με βάση τα φετινά δεδομένα και το υποβιβασμό 5 ομάδων”.