Ημερίδα του Εργοτέλη για τη διατροφή και τη ψυχολογία του παιδιού αθλητή

Ergotelis newΜια εξαιρετικά χρήσιμη ημερίδας διοργανώνει σήμερα 10/3 ο Εργοτέλης στην αίθουσα του Δήμου Ηρακλείου στο κτήριο της παλιάς λαχαναγοράς. Θέμα της, η διατροφή και η ψυχολογία του παιδιού αθλητή. Σκοπός της, να ενημερωθούν τόσο τα παιδιά όσο και οι γονείς για το συγκεκριμένο τομέα. Οι εισηγήσεις θα ξεκινήσουν στις 17:00 από έμπειρους στον τομέα τους επιστήμονες και καλεσμένοι είναι όλοι όσοι ενδιαφέρονται για το συγκεκριμένο αντικείμενο.

Αναλυτικά:

ΠΑΛΙΑΣ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑΣ

«Γ.Σ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΤΜΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ “ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΕΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤΜΠΟΛΙΣΤΑ” ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ: “ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ” Μακράκης Γιώργος, Τεχνικός Υπεύθυνος Ακαδημιών

“ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ – ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ (6-15 ΕΤΩΝ) – ΣΥΜΒΟΛΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ” Καρουζάκης Στέφανος, Διατροφολόγος – Διαιτολόγος

“ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ: ΣΤΑΔΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΑΙΔΙΟΥ – ΡΟΛΟΣ ΓΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ – ΚΙΝΗΤΡΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΓΟΝΙΩΝ” Αλεβιζάκη Κωνσταντία ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ ώρα : 17:00 ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΟΥ ΣΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑΣ (παραλιακή λεωφόρος)

Θα δοθούν σημειώσεις από τους εισηγητές με τα βασικά στοιχεία των παρουσιάσεών τους, ενώ στο τέλος κάθε εισήγησης θα δοθεί χρόνος για ερωτήσεις και συζήτηση με τους εισηγητές. Σκοπός της ημερίδας είναι η ευαισθητοποίηση και ενημέρωση τόσο των γονιών όσο και των αθλητών του συλλόγου μας σε θέματα διατροφής και ψυχολογίας από έμπειρους στον τομέα τους επιστήμονες. Ελάτε να συζητήσουμε όλοι μαζί για να βοηθήσουμε όσο μπορούμε τα παιδιά!
ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 10-3 ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΜΗΜΑ».