padouvasΌποιος δεν χόρτασε το χθεσινό παιχνίδι ανάμεσα στο Ηράκλειο και τον Ηρόδοτο, το οποίο εξελίχτηκε σε ντέρμπι και εν τέλει κρίθηκε στην παράταση με την ομάδα της Β’ Εθνικής να επικρατεί με 85-82, μπορεί να το… παρακολουθήσει εκ νέου σήμερα στις 19:00! Ο λόγος; Οι δυο ομάδες προκρίθηκαν στον τελικό του τουρνουά “Βασίλης Παδουβάς” και έτσι εκτός από τα 45 λεπτά που διήρκεσε η χθεσινή τους διαμάχη, θα αγωνιστούν και πάλι για τον τίτλο της διοργάνωσης.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι του ματς, το Ηράκλειο ήταν αυτό που προηγούνταν καθ όλη τη διάρκεια της αναμέτρηση όμως ο Ηρόδοτος ακολουθούσε σε απόσταση αναπνοής, στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Μαϊστρέλης με δυο τρίποντα έφερε το ματς στα ίσια. Ελάχιστα δευτέρα πριν την ολοκλήρωση του παιχνιδιού ο Αρναουτάκης διαμόρφωσε το 75-72 για χάρη της ομάδας του Βασίλη Ράλλη, όμως στα 2’’ ο Μαυρόπουλος έστειλε το παιχνίδι στην παράταση κάνοντας το 75-75.

Στο μικρό τελικό Εργοτέλης-Χάνδακας

Στο έξτρα πεντάλεπτο το ντέρμπι συνεχίστηκε, όμως την κρίσιμη στιγμή ο «ήρωας» των Αλλικαρνασιωτών αστόχησε σε δίποντο μετά από κομπίνα βολών από τον Αλεξίου και έτσι το Ηράκλειο εν τέλει πανηγύρισε. Σε ότι αφορά το παιχνίδι ανάμεσα στο Δειλινό και τον Χάνδακα που προηγήθηκε, οι πρώτοι πήραν τη νίκη με 57-47 και έτσι θα αντιμετωπίσουν αύριο στις 15:00 τον Εργοτέλη στο μικρό τελικό της διοργάνωσης.