«Ηταν το παιχνίδι της χρονιάς»

Το διπλό του Ιωνικού Νικαίας επί του Παπάδου Γέρα τον έβαλε γερά στο κόλπο για την άνοδο στη Β’ Εθνική. Οι Νικαιώτες χρειάζονται πλέον άλλη μία νίκη (επί του Πολυκράτη) προκειμένου να εξασφαλίσουν τουλάχιστον τη δεύτερη θέση του 2ου νότιου ομίλου, η οποία θα οδηγήσει σε αγώνα μπαράζ με τον αντίστοιχο δεύτερο του 1ου ομίλου. Ο τεχνικός της ομάδας, Νίκος Καραγιάννης, μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr) για την πορεία του Ιωνικού, ενώ έπλεξε το εγκώμιο των φιλάθλων και της διοίκησης της Μυτιλήνης για την άριστη φιλοξενία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την μεγάλη αλλά και δύσκολη νίκη επί του Παπάδου Γέρα:

«Ήταν το παιχνίδι της χρονιάς για εμάς γιατί υπήρχε μόνο ένα αποτέλεσμα κι αυτό δεν ήταν άλλο από τη νίκη. Μετά από το παιχνίδι με την Λιβαδειά αποχώρησε οικειοθελώς το βασικό μας πλέι μέικερ, ο Αλεξίου οπότε αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας, κάτι το οποίο εκ του αποτελέσματος μας ωφέλησε. Τα παιδιά έκαναν τεράστια προσπάθεια. Ειδικά στην άμυνα ήταν πολύ συγκεντρωμένοι, ενώ ελέγξαμε όλα τα ριμπάουντ. Νομίζω ότι τελικά κερδίσαμε δίκαια σε ένα παιχνίδι που ουσιαστικά έκρινε την θέση των μπαράζ για την άνοδο.

Θα ήθελα όμως να κάνω ιδιαίτερη μνεία στους φιλάθλους και τη διοίκηση της Μυτιλήνης, καθώς το παιχνίδι έγινε σε ένα γήπεδο γεμάτο και όλων η συμπεριφορά ήταν κόσμια. Όλοι οι κάτοικοι μας συμπεριφέρθηκαν άψογα κατά την παραμονή μας στο νησί. Στο τέλος του αγώνα ο κόσμος μας χειροκρότησε παρότι η ομάδα του είχε χάσει. Αυτό από μόνο του αποτελεί όαση στον αθλητισμό μας και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στη διοίκηση, τον κόσμο της Μυτιλήνης και τη διαιτησία, η οποία έφερε εις πέρας ένα δύσκολο παιχνίδι.

Εμείς κάναμε το πρώτο βήμα και πλέον έχουμε το ματς με τη Σάμο, στο οποίο πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι, ώστε να κερδίσουμε και να πάμε στα μπαράζ».

Για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής:

«Η ομάδα είχε καλές και άσχημες στιγμές. Οι δύο ήττες που κάναμε από Παπάγου και Λιβαδειά προήλθαν από κακές εμφανίσεις κι αυτό μας ενόχλησε. Πάνω σε αυτές τις ήττες δουλέψαμε πολύ για να βγάλουμε ένα καλό πρόσωπο στο ματς με Γέρα, στο οποίο νομίζω ότι κάναμε την καλύτερη φετινή μας εμφάνιση και δίκαια φτάσαμε σε αυτή τη θέση».

Για τη μάχη της δεύτερης θέσης:

«Όλα πλέον είναι στο χέρι μας. Είμαι πεπεισμένος ότι στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν κόντρα στη Σάμο με τη βοήθεια και του κόσμου μας θα παρουσιαστούμε απόλυτα έτοιμοι για να τερματίσουμε στη 2η θέση που θα μας οδηγήσει στα μπαράζ».