Η έλλειψη φλόγας έφερε το “αντίο” από τον Παναγάκη

Ο κύκλος στον ΟΦΗ έπειτα από πέντε χρόνια έκλεισε για τον Σάκη Παναγάκη καθώς με δηλώσεις το ο 29χρονος γκαρντ ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την κρητική ομάδα, όχι για οικονομικούς λόγω, αλλά λόγω έλλειψης φλόγας…

«Μετά από 5 χρόνια σε αυτό το γήπεδο και σε αυτή την πόλη πρέπει να αποχωρήσω. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια Ξημέρη που με έφερε εδώ και φόρεσα την φανέλα αυτής της μεγάλης ομάδας που λέγεται ΟΦΗ. Ήταν μεγάλη τιμή για εμένα που φόρεσα την φανέλα του ΟΦΗ. Αν είχαμε κερδίσει τα μισά ματς που χάσαμε στο πόντο θα είχαμε εκπληρώσει και το μεγάλο στόχο που βάλαμε στην αρχή. Είναι ένα τέλος εποχής για τον κορμό της ομάδας», ανέφερε αρχικά ο 29χρονος γκαρντ και συνέχισε:

«Τα πέντε χρόνια που έζησα στον ΟΦΗ είναι βαθιά ριζωμένα στην καρδιά μου και θα τα θυμάμαι για πάντα. Αν υπήρχε  στην ομάδα μία σταθερή κατάσταση και μία προοπτική θα το σκεφτόμουν να παραμείνω. Όμως υπάρχει και μία προσωπική ζωή και κάποιοι άνθρωποι εξαρτώνται από εμένα.

Μίλησα με την διοίκηση και τους έχω κάνει γνωστή την απόφαση μου. Από την συζήτηση μαζί τους κατάλαβα ότι η ομάδα έχει μπει σε ένα αδιέξοδο και υπάρχει ένα πρόβλημα στο όραμα της. Λείπει η δίψα με τη φλόγα για το μέλλον. Αυτό φαινόταν και από τον κόσμο, καθώς σε πολλά παιχνίδια παίζαμε με τη μάνα μου, τη θεία μου και τους συγγενείς μας. Δεν είναι το οικονομικό ο λόγος που φεύγω αλλά το κίνητρο  ότι δεν υπάρχει η φλόγα που υπήρχε τόσα χρόνια».

Πηγή: gentikoule.gr