Ένα ακόμη ντέρμπι στο δρόμο για την άνοδο περιμένει το Πευκοχώρι, αυτή τη φορά αντίπαλος του στα πλαίσια της προτελευταίας αγωνιστικής θα είναι ο πάντα δυναμικός Μαντουλίδης ενώ η ΧΑΝΘ η οποία βρίσκεται μόλις έναν βαθμό παρακάτω και αντιμετωπίζει τον ουραγό Μαρμαρά, περιμένει εναγωνίως το…στραβοπάτημα του σωματείου της Χαλκιδικής αφού σε περίπτωσης τελικής ισοβαθμίας θα είναι η μεγάλη νικήτρια. Βέβαια υπάρχει άλλη μια Κυριακή και όλα μπορούν να συμβούν…

Η Ελευθερούπολη θα διεκδικήσει απέναντι στη Κομοτηνή τη 17η νίκη της χωρίς να έχει ιδιαίτερο άγχος ενώ στη μάχη της παραμονής ο Μακεδονικός υποδέχεται την ανεβασμένη, τις τελευταίες αγωνιστικές Μακάμπη χωρίς ιδιαίτερο άγχος αφού πέραν από τη διαφορά του ενός βαθμού από τον Ορφέα, που θα βρει απέναντι του την μαχητική Αγ. Βαρβάρα, υπερτερεί και σε τελική ισοβαθμία.

Τέλος, να βάλουν ένα… happy end σε μια αρκετά δύσκολη χρονιά θέλουν οι Τιτάνες Δράμας στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι μέσα στον Απόλλων Καλαμαριάς που έχει ήδη αποχαιρετίσει τη κατηγορία.

Το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής:

Μαρμαράς – ΧΑΝΘ  (Σιθωνία, 18:00)
Αγ. Βαρβάρα – Ορφέας Ν. Σκοπού (ΔΑΚ Ποταμουδιών, 18:00)
Πευκοχώρι – Μαντουλίδης (Ν. Τριγλίας, 18:00)
Ελευθερούπολη – Κομοτηνή (Μακεδονικού, 18:00)
Μακεδονικός – Μακάμπη (ΔΑΚ Καλαμαριάς, 18:00)
Απόλλων Καλαμαριάς – Τιτάνες Δράμας
ρεπό η Αναγέννηση Φλόγας