«Φωτιά» παίρνει αύριο ο 1ος Όμιλος Νότου, όπου το ενδιαφέρον σ’ αυτήν την 8η αγωνιστική στρέφεται σε δύο μέτωπα. Στο κλειστό της Αλεξιώτισσας ο πρωτοπόρος Έσπερος Πατρών φιλοξενεί τον Ιωνικό Ν.Φ., ενώ στο κλειστό του Χολαργού η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου.

Μίλων-Ολυμπιάδα Πατρών (Μίλωνα, 17:00)

Ο Μίλων του Τάκη Πανούλια θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα απέναντι στην Ολυμπιάδα Πατρών. Η ήττα την περασμένη αγωνιστική από τον Κεραυνό Αιγίου είχε σαν αποτέλεσμα να χάσουν έδαφος στην βαθμολογία οι Νεοσμυρνιώτες και λογικά αναμένεται να επανέλθουν στα θετικά αποτελέσματα απέναντι στην αδύναμη Ολυμπιάδα Πατρών.

Απολλωνιάδα-Κεραυνός Αιγίου (Περιβόλας, 17:00)

Η Απολλωνιάδα Πατρών φιλοξενεί τον Κεραυνό Αιγίου ο οποίος κατεβαίνει με την ψυχολογία στα «ύψη» μετά και τις δύο τελευταίες νίκες του επί του Κρόνου Ιωαννίνων την 6η και του Μίλωνα την 7η αγωνιστική. Ενδιαφέρον ματς αν υπολογίζουμε πως οι γηπεδούχοι είναι δυνατοί στην έδρα τους και δεν παραδίδουν εύκολα τα όπλα (ο Κρόνος είχε επικρατήσει με 81-72 και ενώ στο 30’ έχανε με 57-56, ενώ ο Έσπερος Πατρών είχε νικήσει στην παράταση με 87-79 (75-75 κ.α.) την 3η αγωνιστική).

Ποσειδών Λουτρακίου-Πολύβιος (Λουτρακίου, 17:00)

Ματς ουραγών στο κλειστό του Λουτρακίου. Φαβορί οι γηπεδούχοι κρίνοντας πάντα από την μέχρι τώρα εικόνα των φιλοξενούμενων που μετά από επτά αγώνες δεν έχουν νίκη.

Κρόνος Ιωαννίνων-Ολυμπιονίκης  (ΕΑΝΚ Ιωαννίνων, 14:00)

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε σε τι κατάσταση θα είναι η αποστολή του Ολυμπιονίκη η οποία θα ταξιδέψει αύριο τα ξημερώματα για τα Ιωάννινα. Οι Γιαννιώτες πάλί ποντάρουν στην δύναμη της έδρας του για να φτάσουν στο ροζ φύλλο αγώνα.

Έσπερος ΑΟ Πα.-Ιωνικός ΝΦ (Παν. Αλεξιώτισσας, 17:00)

Το ένα από τα δύο ντέρμπι που ξεχωρίζουν από το αυριανό πρόγραμμα. Οι γηπεδούχοι είναι αήττητοι μετά από 7 αγωνιστικές, ενώ για τον Ιωνικό η νίκη είναι μονόδρομος μετά τις δύο σερί ήττες από Κρόνο Αγίου Δημητρίου και Χολαργό.

Χολαργός-Κρόνος Αγίου Δημητρίου (Χολαργού, 17:00)

Το άλλο μεγάλο ντέρμπι που διεξάγεται αύριο είναι αυτό ανάμεσα στον Χολαργό και τον Κρόνο. Πλην του Ηλία Πούλη ο οποίος έχει πάθει χιαστούς ο προπονητής των γηπεδούχων Σάββας Συμεωνίδης δεν αντιμετωπίζει άλλο πρόβλημα.