Λόγω… συγκατοίκησης στην ίδια πόλη αλλά και στην ίδια έδρα, το παιχνίδι του Γυμναστικού με τη Μεταμόρφωση έχει τον χαρακτήρα τοπικού ντέρμπι έστω κι αν οι στόχοι και η πορεία των δύο αντιπάλων είναι εκ διαμέτρου αντίθετες.

Δύο άλλοι… συγκάτοικοι (όχι… στη τρέλα φυσικά, σ’ αυτή είμαστε πλέον όλοι…) στη τέταρτη θέση, Ανατόλια και Αστέρας Λάρισας θέλουν να συνεχίσουν τη νικηφόρα πορεία τους αφού προέρχονται αμφότεροι από νίκες αλλά θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι τη Κυριακή το βράδυ για να δούμε ποιος από τους δύο θα χαμογελάσει στο τέλος.

Το άγχος, για τη πρώτη νίκη τουλάχιστον, έχει φύγει πλέον από το Άργος Ορεστικό το οποίο αυτή την αγωνιστική θα δοκιμαστεί μέσα στη Σιάτιστα κόντρα στον πάντα επικίνδυνο Ηρακλή Κοζάνης.

Το ίδιο άγχος με το Άργος πάντως, το έχει ακόμα η μαχητική Αλεξάνδρεια, η οποία όλο κοντά στη πηγή φτάνει αλλά… νερό ακόμη δεν έχει πιεί. Ο αντίπαλος αυτή τη φορά προς… τη πηγή, συγνώμη προς τη νίκη, ήθελα να πω… είναι ο Αιγινιακός που θέλει και αυτός από τη πλευρά του το διπλό για να ξεχάσει την απώλεια της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Φίλιππο Βέροιας.

Τέλος, οι Διόσκουροι θα διεκδικήσουν τη πρώτη τους φετινή εντός έδρας νίκη κόντρα στον Φίλιππο του Δημήτρη Γκίμα που βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση μετά από δύο συνεχόμενες επιτυχίες.

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής:

ΓΣ Βόλου – Μεταμόρφωση Βόλου (Β. Παρασκευόπουλος, 18.00)
Ηρακλής Κοζάνης – Αργος Ορεστικό (ΚΓ Σιάτιστας, 18.00)
Αλεξάνδρεια – Αιγινιακός (2ο Γυμν. Λύκειο, 18.00)
Ανατόλια – Αστέρας Λάρισας (Ανατόλια 18.00)
Διόσκουροι Κοζάνης – Φίλιππος Βέροιας (ΔΑΚ Κοζάνης 18.00)