Η αδρεναλίνη στο «κόκκινο» σε Ιωνία και Κομοτηνή

Η Χαλκηδόνα δεν έχει καθόλου καλές σχέσεις με τις … ήττες και γιαυτό ελπίζει να μην … «ξανασυναντηθεί» μαζί με κάποια από αυτές μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Μετά το στραβοπάτημα της προηγούμενης αγωνιστικής θέλει μόνο νίκη κόντρα στον επίσης πολύ δυναμικό Ιωνικό. H ομάδα της Ιωνίας από τη πλευρά της έχει ως μοναδικό στόχο την επιστροφή στις επιτυχίες και θα παλέψει για αυτό έχοντας ως «όπλο» και την έδρα της στην οποία έχει χάσει μόνο από το Ανατόλια στις αρχές του πρωταθλήματος.

Στη Κομοτηνή θα γίνει το δεύτερο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής ανάμεσα στην ακριτική ομάδα και την Ελευθερούπολη. Οι δύο ομάδες συγκατοικούν στη τέταρτη θέση (μαζί με Ιωνικό) και οι μεν φιλοξενούμενοι θέλουν να επαναλάβουν την επιτυχία του πρώτου γύρου ενώ οι δε γηπεδούχοι να πάρουν τη ρεβάνς αλλά και να μην δεχτούν άλλη εντός έδρας ήττα μετά από αυτή που τους ανάγκασε ο Μαντουλίδης.

Ο δεύτερος γύρος του… πάει πολύ του Ανατόλια αφού το Κολέγιο έχει πετύχει το τρία στα τρία και θέλει να συμπληρώσει το… καρέ κερδίζοντας εκτός έδρας και τη ΧΑΝΘ.
Ο Μαντουλίδης θα διεκδικήσει την 11η νίκη του μέσα στο Άδενδρο ευελπιστώντας να κάνει την ίδια καλή εμφάνιση όπως στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος ενώ να περάσει ένα άνετο απόγευμα ευελπιστεί ο Κένταυρος Καλλικράτειας κόντρα στον Πολύγυρο εκτός έδρας.

Τέλος, να ξεφύγουν από τις περιπέτειες θέλουν Μακεδονικός και Τιτάνες Δράμας οι οποίες χρειάζονται την νίκη όπως κάποιος… το οξυγόνο, αφού βρίσκονται σε αρκετά δύσκολη βαθμολογική θέση. Ρεπό έχει το Ασβεστοχώρι.

Το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής είναι:

Μακεδονικός – Τιτάνες Δράμας (Νεάπολη, 18:00)
Γαλαξίας Αδένδρου – Μαντουλίδης  (Αδένδρου, 18:00)
Ιωνικός Ιωνίας – Χαλκηδόνα  (Ιωνίας Διαβατών, 18:00)
Κομοτηνή – Ελευθερούπολη  (Κομοτηνής, 18:00)
Δόξα Δρυμού – Ασβεστοχώρι   (ΔΑΚ Μυγδονίας, 18:00)
Πολύγυρος – Κένταυρος Καλ/τειας  ΔΚΓ Πολύγυρου, 18:00)
ΧΑΝΘ – Ανατόλια  (ΧΑΝΘ, 18:00)