«Η ΑΕΚ δεν ξεχνά τον κόσμο που έχει ανάγκη…»

Χθες το πρωί πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη της ΑΕΚ στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – Ελπίδα» . Ο φροντιστής της ομάδας Βασίλης Δερβένης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου σχολιάζοντας την κίνηση αυτή.

Αναφερόμενος στην πρωτοβουλία της διοίκησης ο ίδιος τόνισε: «Είναι μια μεγάλη κίνηση ανθρωπιάς και ειδικά προς εμένα που έχω κι εγώ το παιδί μου εκεί και δίνει τον αγώνα του. Η ΑΕΚ παρ’ όλο που είναι στην Α2 δεν ξεχνάει τον κόσμο που έχει προβλήματα και την ανάγκη στήριξης, ειδικά αυτές τις ημέρες».

Στη συνέχεια ο φροντιστής της ΑΕΚ θέλησε να ευχαριστήσει όλα τα μέλη της ομάδας που συμμετείχαν σε αυτή την κίνηση.«Προσωπικά και εκ μέρους της οικογένειας μου, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ προς τον πρόεδρο της ΚΑΕ ΑΕΚ, Νίκο Γεωργαντζόγλου και σε όλη την διοίκηση για το γεγονός ότι χάρισαν χαμόγελα τόσο στον γιο μου όσο και στα υπόλοιπα παιδιά» επισήμανε και συμπλήρωσε:

«Επίσης θέλω να ευχαριστήσω θερμά το προπονητικό τιμ και τους παίκτες της ΚΑΕ ΑΕΚ που ήρθαν στο νοσοκομείο να μοιράσουμε τα δώρα και να μου συμπαρασταθούν σε αυτό το πρόβλημα που έχει το παιδί μου. Τους ευχαριστώ όλους μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου και σαν φροντιστής της ομάδας εύχομαι στις 12 Μαΐου η ΑΕΚ να μου χαρίσει την χαρά του πρωταθλήματος και να ανέβουμε ξανά στην Α1».

Τέλος, ο Βασίλης Δερβένης δεν παρέλειψε να στείλει τις ευχές του στα παιδάκια που δίνουν σκληρή μάχη, τονίζοντας:«Εύχομαι για όλα τα παιδιά όλου του κόσμου που νοσηλεύονται στο συγκεκριμένο ή σε οποιοδήποτε νοσοκομείο και αντιμετωπίζουν αυτή την πάθηση, να βγει ένα φάρμακο που να μην τους στερεί την ζωή. Επίσης εύχομαι υγεία, ειρήνη και ευτυχία σε όλους».