«Η αλήθεια θα λάμψει»

penteli-logoΤα επεισόδια που εξελίχθηκαν στο παιχνίδι του Χαρίλαου Τρικούπη με την Πεντέλη σημάδεψαν την αγώνα και η δεύτερη μέσω ανακοίνωσή της παίρνει θέση σε όσα διαδραματίστηκαν.

Η ανακοίνωση:

«Η δημοσιογραφία είναι λειτούργημα και ο δημοσιογράφος οφείλει να διασταυρώνει  τις όποιες πληροφορίες παίρνει από  γνωστούς και φίλους, πριν δημοσιεύσει άρθρα που εκθέτουν  αυτόν αλλά και το  και το μέσον που τις δημοσιεύει.

Σήμερα μια περιγραφή  γεγονότων από κάποιον παράγοντα η οπαδό προφανώς του ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ έγινε με ευκολία άρθρο  αναρτήθηκε αρχικά  σε κάποιο site και με την γνωστή και προσφιλή μέθοδο του σε όλα.

Η αλήθεια θα λάμψει γιατί  η AE ΠΕΝΤΕΛΗΣ δεν θα αφήσει να περάσει έτσι, ένας καταφανέστατος βιασμός του αθλήματος μόνο και μόνο για να… Αρκετά αυτή η καραμέλα.

Στην ουσία των γεγονότων:  Περίπου 7’και 18’’ πριν την λήξη του τρίτου 10λεπτου και ενώ η ΠΕΝΤΕΛΗ προηγούνταν με 4 πόντους  (σκορ 42-46)ο παίκτης της γηπεδούχου ομάδας  με το Νο 11, υπέπεσε σε φάουλ στον παίκτη μας  (Νο 7) και ο διαιτητής  το καταλόγισε αμέσως και  χωρίς δισταγμό. Στη συγκεκριμένη φάση άνοιξε η μύτη του Νο 11 της γηπεδούχου εξ αιτίας της σφοδρότητας με την όποια έπεσε στον παίκτη μας. Τη στιγμή που ο Διαιτητής κινήθηκε προς τη γραμματεία και υπέδειξε την παράβαση σηκώθηκε μαινόμενος ο νεαρός σημειωτής και έξαλλος  μπήκε στον αγωνιστικό χώρο κατευθύνθηκε προς τον παίκτη μας προπηλακίζοντας αυτόν και υβρίζοντας άλλους.

Προσέξτε ο σημειωτής. Στο σημείο αυτό επενέβησαν παίκτες και των δυο ομάδων καθώς και οι πάγκοι και των δυο ομάδων για να αποκαταστήσουν την ηρεμία κάτι που συχνά βλέπουμε στα γήπεδα. Οι διαιτητές διέκοψαν τον αγώνα και μαζί με τον επίσης κομισάριο του αγώνα κατευθύνθηκαν στα αποδυτήρια απ’ όπου επέστρεψαν μετά από 35’ διαβουλεύσεων, για να ανακοινώσουν την απόφαση τους να αποβάλουν τον σημειωτή αφού φυσικά δεν μπορούσαν να κάνουν αλλιώς και εφαρμόζοντας, όπως είπε ο κομισάριος ,τους κανονισμούς όλους τους παίκτες από τον τον πάγκο της ομάδας μας και κανένα από τον πάγκο της γηπεδούχου με τη δικαιολογία ότι δεν είδαν κανένα να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο και στην επιμονή μας ότι μπήκαν μέσα όλοι και οι προπονητές και οι παράγοντες ο κομισάριος απάντησε ότι ίσως κάποιος να διέφυγε την από αντίληψη τους.

Μη μπορώντας να κάνουμε κάτι άλλο αφού η αποχώρηση μας από τον αγώνα θα επέφερε πολύ χειρότερες κυρώσεις για την αμάδα μας αποφασίσαμε να συνεχίσουμε τον αγώνα ζητώντας την παρουσία αστυνομίας αφού μέχρι εκείνη την ώρα δεν υπήρχε αστυνομικός στο γήπεδο. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι μοναδικοί οπαδοί της ομάδας μας που παρακολουθούσαν τον αγώνα ήταν τρεις: ο πρόεδρος, ο αντιπρόεδρος και ο ταμίας. Με την εμφάνιση της αστυνομίας άρχισε ο αγώνας παρωδία και οι παίκτες μας υπερβάλλοντας τον εαυτό τους και παρά το ότι έφτασαν το τελευταίο λεπτό να αγωνίζονται και με 4 παίκτες λόγω αστείας αποβολής του Καλογερόπουλου με 5ο φάουλ πήραν την νίκη απέναντι σε όλους και στην κατάφωρη αδικία με 79-73. Πάντως για την διάψευση των σχετικών αναρτήσεων ξύλο δεν έπεσε ποτέ. Και κάτι ακόμη κύριοι του ΤΡΙΚΟΥΠΗ υπάρχει και το fair play».