«Η αναβολή εξυπηρετεί τα συμφέροντα κάποιας ομάδας»

aetos-logoΗ αναβολή του αγώνα του Σαββάτου (11/10) με την Καβάλα έβαλε σε… σκέψεις τον Αετό, ο οποίος μέσω ανακοίνωσης τονίζει πως αν και νεοφώτιστοι στην κατηγορία δεν είναι αφελείς καθώς μη πραγματοποίηση του ματς εξυπηρετεί τα συμφέροντα κάποιας άλλης ομάδας.

Αναλυτικά:

«Η διοίκηση του ΓΑΣ Αετός, ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι κατόπιν ανακοίνωσης της ΕΟΚ, ο προγραμματισμένος για το Σάββατο (11/10) αγώνας της 1ης αγωνιστικής ανάμεσα στην ομάδα μας και την Ε.Κ. Καβάλας ΚΑΕ αναβάλλεται, οπότε να μην προσέλθουν στο κλειστό του Στρέφη.

Όσο καλή διάθεση και να έχουμε, δεν μπορούμε να μην γινόμαστε καχύποπτοι όταν ενημερωνόμαστε για την αναβολή του αγώνα – για τον οποίο η ομάδα και το τεχνικό τιμ προετοιμάζονται εντατικά τον τελευταίο καιρό – δύο εικοσιτετράωρα πριν την τέλεση του.

Τιμούμε όλους τους αντιπάλους μας και είμαστε της πεποίθησης ότι τα παιχνίδια πρέπει να κρίνονται στους αγωνιστικούς χώρους και μόνο. Είναι προφανές ότι η αναβολή του εν λόγω αγώνα, εξυπηρετεί τα συμφέροντα κάποιας ομάδας… Πάντως όχι της δικιάς μας. Μπορεί να είμαστε νεοφώτιστοι στην Α2 κατηγορία, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε και αφελείς…

Το Δ.Σ. του ΓΑΣ ΑΕΤΟΣ».