«Η ανακοίνωση εξυπηρετεί σκοπιμότητες»

iraklisΤην απάντησή του στα όσα κατήγγειλε ο Εθνικός, έδωσε ο Ηρακλής μέσω ανακοίνωσής του. Ο «γηραιός» εκφράζει πλήρως την αντίθεσή του στα όσα είπαν οι πειραιώτες, τονίζοντας πως αυτή η ετεροχρονισμένη ανακοίνωση εξυπηρετεί σκοπιμότητες στις οποίες ο σύλλογος δεν συμμετέχει. 

Αναλυτικά:

«Το τμήμα καλαθοσφαίρισης του Γ.Σ Ηρακλής δεν συμφωνεί με την ανακοίνωση του Εθνικού περί προκλήσεων επεισοδίων στο Ιβανώφειο κατά την διεξαγωγή του αγώνα πρωταθλήματος της Α2 ανάμεσα στον Γ.Σ Ηρακλή και Εθνικού. Άλλωστε το φύλλο αγώνος που συνέταξαν οι τρεις διαιτητές είναι ο αντικειμενικός κριτής της συγκεκριμένης αναμέτρησης.

Ακόμη, η αστυνομική αρχή η οποία έχει λάβει τα ενδεδειγμένα μέτρα δεν αναφέρει το παραμικρό περί προκλήσεων επεισοδίων. Η ανακοίνωση αυτή και μάλιστα ετεροχρονισμένη, πιστεύουμε ότι άλλες σκοπιμότητες εξυπηρετεί και φυσικά ο Γ.Σ Ηρακλής δεν συμμετέχει σε τέτοιου είδους διεργασίες.

Χωρίς να θέλουμε να υπεισέλθουμε σε καταστάσεις που δεν μας αφορούν, υπήρξε πράγματι πρόκληση από συγκεκριμένο αθλητή του Εθνικού προς τους φιλάθλους της ομάδος μας και μάλιστα κατ’ εξακολούθηση , χωρίς ωστόσο να υπάρξει ανταπόδοση διότι η ψυχραιμία και η σωφροσύνη των μελών της διοίκησης και των φιλάθλων επικράτησε.

Οφείλει επιτέλους η διοίκηση του Εθνικού να συνετίσει τον συγκεκριμένο αθλητή, διότι κατ’ εξακολούθηση προσβάλλει το άθλημα εν γένει και την αθλητική ιδέα και μάλιστα δημιουργεί αρνητικά πρότυπα για τους νεαρούς αθλητές.

Πρέπει ωστόσο να επισημάνουμε και την άριστη αθλητική συμπεριφορά που έδειξαν όλοι οι υπόλοιποι καλαθοσφαιριστές του Εθνικού, οι οποίοι πράγματι επέδειξαν όπως και οι δικοί μας αθλητές αθλητικό ήθος και αθλητική συμπεριφορά.

Θα πρέπει ακόμα να τονίσουμε ότι η ομάδα μας δέχθηκε να υπάρχουν φίλαθλοι εκ μέρους του Εθνικού, οι οποίοι μάλιστα υποστήριζαν την ομάδα τους, χωρίς να έχουν το παραμικρό πρόβλημα από τους φιλάθλους μας, πράγμα που δεν μπορούν να ισχυριστούν οι άνθρωποι της διοίκησης του Εθνικού κατά την αντίστοιχη αθλητική συνάντηση στην Αθήνα.

Θέλουμε να δηλώσουμε προς την διοίκηση του Εθνικού ότι θέλουμε να έχουμε άριστες σχέσεις, να υπηρετούμε τον αθλητισμό και τις αξίες των συλλόγων μας και να μην δηλητηριάζονται οι σχέσεις από άστοχες, περίεργες και ανεξήγητες συμπεριφορές μεμονωμένων προσώπων.