Η “αντίδραση” του Παγκρατίου

Ανακοίνωση- καταγγελία εξέδωσε το Παγκράτι μετά την απόρριψη της έφεσης από το ΑΣΕΑΔ για τη μείωση της τιμωρίας. Σε αυτή οι«ροσονέρι» αναφέρονται στον γυμνασίαρχο Άκελ σχολιάζοντας χαρακτηριστικά:

«Αναφορικά με το τελευταίο και εξαιρετικά κρίσιμο παιχνίδι της ομάδας μας με τον βτο οποίο ως γνωστό θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ,διαπιστώνουμε τελευταία μία περίεργη κινητικότητα από διάφορους ανθρώπους, όπως από τον διορισθέντα γυμνασίαρχο κο Άκελ, οι οποίοι ασχολούνται κατά τρόπο που προσβάλει τόσο εμάς ως παράγοντες του σωματείου όσο και τον ίδιο τον σύλλογο και την ιστορία του.

Με την ευκαιρία λοιπόν αυτής της αντικειμενικής διαπίστωσης θέλουμε να ενημερώσουμε ότι επειδή δεχόμαστε πιέσεις από πάρα πολύ κόσμο που θέλει να είναι ανάμεσα στους «εκλεκτούς» 15 που θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι , δηλώνουμε ότι δυστυχώς δεν θα μπορέσουμε να ικανοποιήσουμε την βούληση του εν λόγω γυμνασίαρχου να έχει την λίστα των 15 φιλάθλων από σήμερα !!!! Τετάρτη αλλά θα την παραδώσουμε μισή ώρα πριν την έναρξη του παιχνιδιού όπως νόμιμα και ορθά πράξαμε και στο προηγούμενο παιχνίδι μας με το Λαύριο.

Είναι ευρέως γνωστό ότι ο κος Άκελ είναι τυπολάτρης και αυστηρός στα καθήκοντα που του ανατίθενται, θα πρέπει όμως να ξέρει ότι όταν καλείται να αντιμετωπίσει δυσκολίες στο έργο του όπως στο παιχνίδι Παγκράτι-Πανερυθραϊκός και στις δυσκολίες αυτές έχει την αμέριστη συμπαράσταση των ανθρώπων του συλλόγου μας και δη του προέδρου αυτού τότε είναι ΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΟΝ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΑΡΧΕΣ και να μην το αμελεί διότι έτσι καθίσταται συνυπεύθυνος για όποια ζημία ο σύλλογός μας έχει ήδη ή και μπορεί στο μέλλον να υποστεί. Τέλος όσον αφορά στους κληρωθέντες διαιτητές της προσεχούς αναμέτρησης δηλώνουμε την απόλυτη εμπιστοσύνη μας στις ικανότητές τους για ένα παιχνίδι επί ίσοις όροις».