Ως… αντροχωρίστρα χαρακτηρίζεται στα social media εδώ και μερικές ώρες και όχι μόνο, η διάσημη πλέον, Αυστραλέζα ράπερ Ίγκι Αζάλια Αν προτιμάτε, σύντροφος του Νικ Γιανγκ, παίκτη των Λος Άντζελες Λέικερς. Η 24χρονη Αμέλια Κέλι όπως είναι το πραγματικό όνομα της,  είναι χοτ τη δεδομένη χρονική περίοδο καθώς γνωρίζει μεγάλη επιτυχία με το τραγούδι Mercy που έκανε με την Νίκι Μινάζ αλλά και το Booty με την Τζένιφερ Λόπεζ. Έχει όμως και έναν ακόμη λόγο! Οι κακές γλώσσες λένε πως τον περασμένο Νοέμβριο που ξεκίνησε η σχέση της με τον ΝΒΑer…τον έκλεψε από μια άλλη γυναίκα. Την Κιόνα, τότε κοπέλα του και μητέρα του παιδιού τους, με την οποία συζούσε όταν ακόμη ήταν σχεδόν άγνωστος. Ο Νικολάκης αλλάζει τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα, πριν καν χωρίσει τη μία από την άλλη.

Σύμφωνα με αμερικάνικα δημοσιεύματα, είναι γνωστός γυναικάς και δεν το κρύβει αφού φροντίζει να μην… απογοητεύσει όποια τον… πλευρίζει στο instagram! Στο… βιογραφικό του έχει και μήνυση για σεξουαλική επίθεση σε κλαμπ στο Δυτικό Χόλιγουντ, όπου σύμφωνα με το θύμα, την νάρκωσε και την βίασε. Ο ίδιος, υποστήριξε τότε και συνεχίζει να το διατυμπανίζει πως δεν είναι βιαστής, πως το θύμα στοχεύει να τον εκμεταλλευτεί οικονομικά και ότι το DNA που βρέθηκε δεν είναι δικό του.

Ο Νικ Γιανγκ φωτογραφίζεται με τη μνηστή του Κάρολ Ροντρίγκεζ

Όσο σπούδαζε στο USC ήταν αρραβωνιασμένος με την Κάρολ Ροντρίγκεζ, σπρίντερ από το Πουέρτο Ρίκο, που τον χώρισε μόλις έμαθε ότι έγινε μπαμπάς από μια άλλη γυναίκα που επίσης, πήγαινε στο ίδιο πανεπιστήμιο, την Κιόνα. Εννοείται, στο διάστημα που οι δυο τους έκαναν σχέδια γάμου…Μάλιστα, λέγετε ότι η Κιόνα ευθύνεται που διέρρευσαν στη δημοσιότητα γυμνές φωτογραφίες της Ροντρίγκεζ μετά τον χωρισμό τους.

 

Η Κιόνα μαζί με το μωρό τους δεν έχανε αγώνα του καλού της
Η Κιόνα μαζί με το μωρό τους δεν έχανε αγώνα του καλού της

Πλέον, τα ίδια έπαθε και η Κιόνα, με το καρδιοκατακτητή Νικ να την παρατάει για μεγαλύτερα, λευκά αυτή τη φορά, κεκάκια from the land down under… Όπως λένε και οι Αμερικανοί.