Η απάντηση του Δούκα

Τα παράπονα του Πανερυθραϊκού για τη διαιτησία στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου με τον Δούκα δεν πέρασαν ασχολίαστα από την ομάδα των εκπαιδευτηρίων. Ο Δούκας αναφέρθηκε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του στην επίμαχη φάση των τελευταίων δευτερολέπτων και γνωστοποίησε ότι θα στείλει στην ΚΕΔ το dvd του αγώνα.

Αναλυτικά:

«Σε σχέση με σχόλια και δηλώσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας όλη την τρέχουσα εβδομάδα από ανθρώπους του Πανερυθραϊκού σχετικά με την διαιτησία και τους ισχυρισμούς ότι αυτή διαμόρφωσε το αποτέλεσμα του μεταξύ μας αγώνα, ο ΑΣΕΔ προτιμάει να μην ανεβάσει τους τόνους…

Γνωστοποιεί υπεύθυνα ότι το dvd της εν λόγω αναμέτρησης θα σταλεί άμεσα στην Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΟΚ ώστε οι αρμόδιοι φορείς να έχουν πραγματική εικόνα των γεγονότων. Επίσης, για την ιστορία και μόνο, σημειώνουμε ότι στην επίμαχη φάση των τελευταίων δευτερολέπτων που διαμαρτύρεται ο Πανερυθραϊκός συμμετέχει ο Γ. Παπαδιονυσίου και όχι ο Χάλαρης που λανθασμένα αναφέρθηκε, δεν δόθηκε κανένα αντιαθλητικό φάουλ παρά μόνο τεχνικές ποινές, ενώ ο ΑΣΕΔ εκτέλεσε συνολικά 19 βολές στον αγώνα και η αντίπαλη ομάδα 29 – αν αυτό λέει κάτι!

Καλό θα ήταν λοιπόν, όσοι δηλώνουν, κατηγορούν ή μειώνουν τη νίκη μιας ομάδας να έχουν πρώτα δει το video του αγώνα, να έχουν κάνει την αυτοκριτική τους και να έχουν ψάξει πραγματικά τα αίτια της ήττας τους…».