Η απάντηση του Ερμή και το βίντεο (vd)

Πολλά ακούστηκαν για την αναμέτρηση ανάμεσα στους Ικαρους Σερρών και τον Ερμή. Ο σύλλογος του Λαγκαδά απαντά στην ανακοίνωση των «κυανοκίτρινων» , ενώ παράλληλα, έβγαλε στον… αέρα και τις επίμαχες φάσεις.

Αναλυτικά:

«Το Δ.Σ. του ΜΑΣ Ερμής Λαγκαδά οφείλει (τόσο προς του φιλάθλους του, όσο και προς το μπασκετικό κοινό) να τοποθετηθεί στην ανακοίνωση του φίλου σωματείου των Ικάρων Σερρών με μοναδικό στόχο την πλήρη αποκατάσταση της αλήθειας σχετικά με τα παράπονα των φιλοξενουμένων για τη διαιτησία αλλά και για την επίμαχη φάση.

Όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, είναι ξεκάθαρο ότι η μπάλα φεύγει από τα χέρια του Κέκελη πριν το άκουσμα της κόρνας την ώρα που ακριβώς μηδενίζει το 24άρι. Για το λόγο αυτό παρατίθεται η φάση με πλήρη εικόνα και ήχο. Τα συμπεράσματα δικά σας. Στο ίδιο βίντεο μπορείτε να δείτε και την φάση κατά την οποία δέχτηκε τεχνική ποινή ο αντίπαλος κόουτς για την παράβαση που υπέπεσε να μπει σχεδόν μέχρι το κέντρο του γηπέδου. Επίσης τονίζουμε σχετικά με τα υπόλοιπα σχόλια της ανακοίνωσης των Ικάρων ότι τόσο τα φάουλ όσο και οι βολές ήταν μοιρασμένες και δεν αποτελεί πειστήριο αδικίας το γεγονός ότι χρεώθηκαν με φάουλ οι ψηλοί των Ικάρων καθώς ήταν μόνο 2 (Συμεωνίδης, Μαργαρίτης) σε αντίθεση με τους 4 δικούς μας. Τέλος αναφέρουμε ότι όλο το βίντεο του αγώνα θα κατατεθεί και στην ΚΕΔ για να αποδειχτεί τόσο του λόγου το αληθές σχετικά με τα προαναφερόμενα όσο και η εν γένει διαιτησία του αγώνα.

Υ.Γ. Αλήθεια κε Παγώνη (3ος διαιτητής), πως συμπεράνατε τόσο εύκολα ότι δεν μετράει το καλάθι σε αντίθεση με τους άλλους 2 συναδέλφους σας;

Ωστόσο το Δ.Σ. του Ερμή Λαγκαδά τονίζει ότι σε περίπτωση που αποδειχτεί ότι το καλάθι ήταν εκπρόθεσμο, επιθυμεί την επανάληψη του αγώνα. Σε περίπτωση που αποδειχτεί ότι υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος!!!, επιθυμεί την επανάληψη του αγώνα».