Η αποχώρηση του Ράλλη και η αφιέρωση…

Την αποχώρησή του από το Ηράκλειο ανακοίνωσε μέσω facebook ο Βασίλης Ράλλης. Ο πρώην τεχνικός των κρητικών δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους παίκτες του αλλά και όσους ήταν μαζί του, ενώ στο τέλος αφιέρωσε και ένα τραγουδάκι σε αυτούς που του έκαναν… έξωση.

Αναλυτικά:

«Πριν από λίγο ο μέχρι πρότινος προπονητής της Ανδρικής ομάδας του “ΟΑΑ Ηράκλειο” Βασίλης Ράλλης, ανέβασε την παρακάτω ανακοίνωση στην σελίδα του στο Facebook …

Έπειτα από απόφαση του Δ.Σ., άλλος ένας προπονητής απ’ τα σπλάχνα του συλλόγου, μετά τους Μανώλη Δημητριάδη και Μανώλη Σηφομιχελάκη, μέσα σε 12 μήνες απομακρύνεται απ την ομάδα.

Ευχαριστώ πολύ όλα τα παιδιά που συνεργαστήκαμε αυτά τα γεμάτα -πίεση, ένταση, δυσκολίες αγωνιστικές και οικονομικές, χαρά, λύπη, νίκες, ήττες, ταξίδια, ανόδους, καταξίωση, μα πάνω απ’ όλα γεμάτα Φιλία, 4 χρόνια.

Σας ευχαριστώ έναν έναν, Χρήστο Χαρίση, Γιάννη Στεφανάκη, Νίκο Κρίτσαλο, Αλέξανδρο Πετράκη, Βασίλη Αγαπητό, Μάνο Χαλκιαδάκη, Γιάννη Καραλή, Κώστα Κωτούλα, Γιώργο Αρναουτάκη, Μάριο Αρναουτάκη, Γιώργο Δαγαλάκη, Βαγγέλη Παπαδόπουλο, Ανδρέα Ξενάκη, Κώστα Πάλλη, Πάνο Αρβανίτη, Βαγγέλη Μηλαθιανάκη, Χρήστο Κουρουζίδη, Άρη Χαριτάκη, Μανώλη Καρτερή, Χρήστο Μαυρόπουλο, Αλέξανδρο Σκόρδο και συγνώμη αν ξεχνάω κάποιον μάγκες.

Επίσης σας ευχαριστώ πολύ για την ευκαιρία που μου δώσατε να εργαστώ στην ομάδα που λατρεύω, Γιάννη Χαρωνίτη, Μπάμπη Μαρκάκη, Μανώλη Σπυριδάκη, Μανώλη Αρναουτάκη, Δημήτρη Περυσινάκη, Αλέξανδρο Φασουλάκη.

Κύριε Τούλη ήσασταν και θα είστε ένα τεράστιο σχολείο, πανεπιστήμιο και μεταπτυχιακό μαζί..

Δημητριάδη Μανώλη, ο Φίλος-Συνεργάτης, κάθε μέρα αυτά τα τέσσερα χρόνια, ακόμα και μετά την απομάκρυνση σου.

Γιώργος Μπιτζάνης, άψογη συνεργασία, το νου σου, έχεις βαρύ φορτίο, καλή τύχη φίλε.

Επίσης ευχαριστώ όλους τους ”μικρούς”, να ακούτε και να ”μεγαλώσετε” σωστά..

Εις το επανιδείν φίλοι μου….

Για αυτούς που τους βάλαμε ΣΠΙΤΙ μας και μας έκαναν και έξωση, τους αφιερώνω το παρακάτω τραγούδι, ούτως η άλλως δεν αξίζει καν αναφορά».