Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός στους ομίλους του Europa League, λέει το BETroom!

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του www.infobasket.gr. Πολύ καλό το διήμερο του Champions League, με 4/5 επιλογές μας να επιβεβαιώνονται πανηγυρικά! Με άριστη ψυχολογία πάμε να δούμε τις επιλογές μας από την 1η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, όπου στο BETroom λέει η Defencebet πως η αρχή είναι το ήμισυ του παντός!!!

defencebet_infobasket_betroomΆστρα Γκιργκίου – Αούστρια Βιέννης : Αν και σε μέτρια αγωνιστική κατάσταση οι Ρουμάνοι, κατόρθωσαν να μπουν στους ομίλους του Europa αποκλείοντας την Γουεστ Χαμ. Η Αούστρια Βιέννης έχει ξεκινήσει πάρα πολύ καλά τη σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις και παρουσιάζεται ιδιαίτερα αποτελεσματική μπροστά. Αμυντικά όμως έχει τα θεματάκια της, όπως και η Άστρα. Θεωρώ πολύ πιθανό να σκοράρουν και οι δύο απόψε. Το g/g (1,85) είναι αρκετά πιθανό και δίκαιο σαν απόδοση.

Μακάμπι Τελ Αβιβ – Ζενιτ : Οι Ισραηλινοί έχουν ξεκινήσει αρκετά καλά τη σεζόν, αν και η δυναμική τους είναι παρόμοια με την περσινή. Έχασαν κάποιους σημαντικούς παίχτες, τους αναπλήρωσαν με άλλους πάνω –κάτω του ίδιου επιπέδου. Η Ζενιτ έχει υψηλές βλέψεις και ΄φετος σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Ενώ πριν τη διακοπή για τις εθνικές ήταν προβληματική, με την επανέναρξη δείχνει να έχει φορμαριστεί . Η διαφορά ποιότητας της σε σχέση με τη Μακάμπι είναι μεγάλη και πιστεύω πως η νίκη της Ζενιτ είναι το πιο πιθανό αποτέλεσμα. Το 2 (2,10) είναι value bet.

Η… διπρόσωπη και η “προβληματική”

Σασουόλο – Αθλέτικ Μπιλμπάο: Διπρόσωπη ως τώρα η Σασουόλο. Πολύ δυνατή στα προκριματικά του Europa, αναιμική ως τώρα στο Ιταλικό πρωτάθλημα. Προβληματίζει ως τωρα και η Αθλέτικ στο πρωτάθλημα Ισπανίας. Βλέπω μια συντηρητική προσεγγιση και από τις δύο απόψε. Η ισοπαλία (3,25)είναι το πιο πιθανό αποτέλεσμα.

Το πλήρες άρθρο ΕΔΩ και περισσότερες επιλογές από το κουπόνι της Πέμπτης στο Defencebet.com
Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!