Η βροχή άφησε λειψή την αγωνιστική

peristeri-ghpedoΜείον έναν αγώνα θα διεξαχθεί η 3η αγωνιστική στο νότιο όμιλο της Β’ Εθνικής. Η αναμέτρηση του Περιστερίου με τον Φάρο Κερατσινίου αναβλήθηκε επ’ αόριστον λόγω των σοβαρών ζημιών που υπέστη το παρκέ του κλειστού “Ανδρέα Παπανδρέου” από τη νεροποντή που έπληξε την Αθήνα.

Το παρκέ φούσκωσε από το νερό και από τη στιγμή που είναι αδύνατον να διεξαχθεί αγώνας, οι δύο ομάδες θα δώσουν το “παρών” για το τυπικό της υπόθεσης και το φύλλο αγώνα θα κλείσει, περιμένοντας τον ορισμό νέας ημερομηνίας -και προφανώς άλλου γηπέδου.

Κατά τα άλλα, στο κλειστό του Ζωγράφου θα αναμετρηθούν δύο από τις τέσσερις αήττητες ομάδες του νότιου ομίλου, ο Φιλαθλητικός και ο ΓΣ Κύμης, ενώ η τρίτη, το Ηράκλειο, θα δοκιμαστεί μία ώρα νωρίτερα (16:00) στη σκληρή έδρα του Παπάγου. Το ντέρμπι της ημέρας θα διεξαχθεί πάντως στη Νέα Ερυθραία, εκεί όπου ο Πανερυθραϊκός θα υποδεχτεί το Μαρούσι, ενώ δύσκολες εξόδους έχουν και άλλες δύο ομάδες που δεν έχουν σημειώσει ακόμα νίκη, ο Χολαργός (στη Νίκαια) και ο Δούκας (στην Αγία Παρασκευή). Τέλος, την πρώτη του νίκη φιλοδοξεί να σημειώσει και ο Αμύντας κόντρα στον νεανικό Ικαρο Καλλιθέας.

Την επιστροφή στις νίκες μετά το πρώτο στραβοπάτημα της χρονιάς θα προσπαθήσει να κάνει ο Προμηθέας στον βόρειο όμιλο, όπου φυσικά παραμένει το μεγάλο φαβορί παρά την πρόωρη απώλεια. Η ομάδα της Πάτρας θα φιλοξενήσει το Ανατόλια, μία ομάδα πάντως που μόνο αμελητέα ποσότητα δεν θα πρέπει να θεωρείται, κάτι που έδειξε με την εμφατική νίκη επί του Φοίνικα Λάρισας. Οι Λαρισαίοι, από τη μεριά τους, ακόμα αναζητούν την πρώτη νίκη τους και μόνο εύκολη δεν θα είναι η anatolia-foinikasαποστολή τους κόντρα στο Στρατώνι.

Στην Κατερίνη θα δοκιμαστούν οι Μαχητές Δόξας Πεύκων, όπου θα πάνε με τον αέρα από τη νίκη επί του Προμηθέα, ενώ μία ώρα νωριτερα οι Τιτάνες Παλαμά θα επιχειρήσουν να κάνουν το 3 στα 3 απέναντι στην Ασπίδα Ξάνθης. Το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα είναι το ζητούμενο για άλλες δύο ομάδες, το Αργος Ορεστικό (υποδέχεται τον Αίαντα Ευόσμου) και την Κομοτηνή, η οποία υποδέχεται τον αήττητο μέχρι τώρα Αργοναύτη. Τέλος, η ΧΑΝΘ υποδέχεται την ομάδα των… παρατάσεων, το Πευκοχώρι, το οποίο έχει παίξει ήδη τρεις παρατάσεις σε δύο αγώνες, με απολογισμό όμως ισάριθμες νίκες στον πόντο!

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής

1ος Όμιλος (Νότιος)

Α.Παπανδρέου (κ.θ.) 17.00 Περιστέρι-Φάρος Κερατσινίου Σκούτας-Καραβίτης
Ν. Ερυθραίας 17.00 Πανερυθραϊκός-Μαρούσι Καλογερόπουλος Λ.-Κάρδαρης
Νίκαιας 17.00 Ιωνικός Νίκαιας-Χολαργός Αποστολίδης-Ζακεστίδης
Ζωγράφου 17.00 Φιλαθλητικός-ΓΣ Κύμης Ξάνθος-Λιότσος
Κοντόπευκου 17.00 ΚΑΠ-Δούκας Διμπινούδης-Τσαχάκης
Παπάγου 16.00 Παπάγος-Ηράκλειο Αναστόπουλος Α.-Κυριακόπουλος
Υμηττού 17.00 Αμύντας-Ικαρος Καλ. Θεοδωρόπουλος-Μαραμής

2ος Όμιλος (Βόρειος)

ΧΑΝΘ 17.00 ΧΑΝΘ-Πευκοχώρι Παπαδόπουλος-Πιτσίλκας Μ .
Aργους Ορ. 17.00 Άργος Ορεστικό-Αίας Ευόσμου Παργιανόπουλος-Πιτσίλκας Β.
ΣΣ Κατερίνης 17.00 Πιερικός Αρχέλαος-Μαχητές Δόξας Π. Φακίτσας-Γερακίνης
ΕΑ Πατρών 17.00 Προμηθέας-Ανατόλια Τσαρούχα-Πόντας
Αλκαζάρ 17.00 Φοίνικας Λάρισας-Στρατώνι Τζίμα-Τζιοπάνος
Παλαμά 16.00 Τιτάνες Παλαμά-Ασπίδα Ξάνθης Δεληγιαννίδης-Λόρτος
Κομοτηνής 17.00 Κομοτηνή-Αργοναύτης Παπαγεωργίου-Ελευθεριάδης