Η γενική συνέλευση σηματοδοτεί τις εξελίξεις…

Η… λαχτάρα αποφεύχθηκε και έτσι έχοντας παραμείνει έστω και τη τελευταία στιγμή μακριά από μπελάδες στον Αιγινιακό ξεκουράζονται έχοντας αρχίσει επίσης και τις σκέψεις για τη νέα χρονιά.
Το πρώτο μέλημα τους είναι η γενική συνέλευση που υπολογίζεται να γίνει μέσα στο πρώτο μισό του Ιουνίου και στη διάρκεια της θα γίνουν και εκλογές.
Πάντως εκτός συγκλονιστικής ανατροπής ο νυν πρόεδρος Νίκος Μπογιατζής θα συνεχίζει να στηρίζει με τη πολύ μεγάλη εμπειρία του τον σύλλογο παραμένοντας στη κορυφή της διοικητικής ιεραρχίας με τον Γιώργο Καρανικόλα έναν από τους άμεσους συνεργάτες του. Επίσης θα τους πλαισιώνουν κάποια νέα πρόσωπα τα οποία ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με τα κοινά του Αιγινιακού.

Σε αγωνιστικό επίπεδο το πρωτάθλημα τελείωσε αλλά όχι εντελώς και η αγωνιστική δράση για τους παίκτες του Αιγινίου αν και πλησιάζει και αυτό… Οι καλαθοσφαιριστές του Τάσου Θωμαϊδη προπονούνται 2-3 φορές την εβδομάδα αλλά η επόμενη θα είναι και η τελευταία. Οι καλοκαιρινές διακοπές είναι μόνο μια ανάσα μπροστά!

Μετά τη γενική συνέλευση θα αρχίσουν οι επαφές της νέας διοίκησης με τον προπονητή Τάσο Θωμαϊδη και τους παίκτες της ομάδας.