«Η δεύτερη υπέρβαση… στη σκηνή»

Η πρώτη υπέρβαση επετεύχθη, στόχος πλέον είναι η επόμενη (υπέρβαση) για τον Πανερυθραϊκό. Η ομάδα του Δημήτρη Χουχουλή αντιμετωπίζει την ΑΕΚ την Κυριακή και απαλλαγμένη πια από το άγχος της σωτηρίας, αισθάνεται ικανή να κάνει και κάτι (πολύ) καλύτερο στο νότιο όμιλο της Β’ Εθνικής. Το τι είναι αυτό, θα αποδειχθεί στη… σκηνή, όπως τονίζει και ο έμπειρος προπονητής.

«Διαψεύσαμε πολύ κόσμο που μας είχε να παλεύουμε για την παραμονή όταν άρχιζε το πρωτάθλημα, κάτι που αποτελεί υπέρβαση για αυτή την ομάδα. Τώρα πλέον πάμε για τη δεύτερη υπέρβαση, η οποία θα φανεί στη σκηνή» δηλώνει στο Infobasket ο Δημήτρης Χουχουλής.

«Συνεχίζουμε λοιπόν μέχρι τέλους το πλάνο μας με ηρεμία. Οσο για το ματς της Κυριακής, θα κοιτάξουμε την ΑΕΚ στα μάτια χωρίς να επηρεαζόμαστε από τους τρίτους και τους τέταρτους…» συνεχίζει ο τεχνικός της Ερυθραίας, που περιμένει αύριο να μπει στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων και ο Τζέμης.

Προσκλήσεις και 50 εισιτήρια στην ΑΕΚ

Για τον αγώνα της Κυριακής η ΑΕΚ θα πάρει 50 εισιτήρια συν τις προβλεπόμενες προσκλήσεις, όπως συμφωνήθηκε στη συνάντηση που είχαν οι δύο ομάδες το μεσημέρι.