«Η διαιτησία δεν σεβάστηκε την ομάδα μας»

polis_kalitheas logoΟ Πόλις γνώρισε τη 10η ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια στη Β’ Εθνική, ωστόσο μέσω του λογαριασμού της στο facebook, η ομάδα της Καλλιθέας εξέφρασε παράπονα για την αντιμετώπισε που είχε από τους διαιτητές στην Καισαριανή.

Αναλυτικά, οι Καλλιθεάτες αναφέρουν ότι… «καθοριστικά για την ήττα αυτή ήτανε η επιθετική αστοχία της ομάδας καί ….. η διαιτησία που για πολλοστή φορά δεν σεβάστηκε την ομάδα μας. Οπως ανέφερε και ο βοηθός προπονητή Παναγιώτης Λούντζης στο προσωπικό του facebook η ομάδα μας εχει πολύ μικρή εως και ανύπαρκτη ιστορία σε σχέση με άλλες ομάδες της Β’εθνικής αλλα κάποια στιγμή αυτό το παραμυθάκι με τους διατητές πρέπει να σταματήσει».

Εν συνεχεία, στο ποστ του Πόλις αναφέρονται τα εξής: «Οι διαιτητές πρέπει να σέβονται τους αθλητές όλων των ομάδων και να μην είναι επιλεκτικοί ανάλογα την φανέλα και τον κόσμο που υπάρχει σε ένα γήπεδο. Συγχαρητήρια στα παιδιά όλης της ομάδας για το πάθος και την αγωνιστικότητα που βγάλανε κάτω από “αντίξοες συνθήκες” μέσα στο γήπεδο έστω και αν στο τέλος λυγίσανε και χάθηκε μια νίκη μέσα από τα χέρια μας».

Τέλος, η ομάδα της Καλλιθέας ευχήθηκε περαστικά στον Παναγιώτη Μακρόπουλο, ο οποίο τραυματίστηκε εκ νέου.