Η Δόξα ευχαριστεί τους Λευκαδίτες

Η παρουσία των Λευκαδιτών στα παιχνίδια της Δόξας είναι δυναμική γι΄αυτό και η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί τον κόσμο με ανακοίνωσή της, καλώντας τους παράλληλα να δώσουν το “παρών” στο κρίσιμο ματς με τον Ερμή Λαγκαδά. 

Αναλυτικά:

«Η Διοίκηση του Σωματείου αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει για μία ακόμα φορά τους φίλους της ομάδας για τη στήριξή τους στη φετινή αγωνιστική προσπάθειά της στην Α2.

Το Σάββατο, 9-2-2013, η ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ φιλοξενεί τον ΕΡΜΗ ΛΑΓΚΑΔΑ στον κρισιμότερο ίσως αγώνα της φετινής σεζόν. Στην προσπάθειά της για την επίτευξη της νίκης, η ΔΟΞΑ χρειάζεται τη συμπαράσταση και τη βοήθεια όλων μας. Καλούμε, λοιπόν, το φίλαθλο κόσμο της Λευκάδας να δώσει για μία ακόμα φορά δυναμικό “παρών” και να στηρίξει με την παρουσία του την ομάδα την κρίσιμη αυτή στιγμή.
Ανακοινώνεται, επίσης, ότι την Παρασκευή, 8-2-2013, οι παίκτες της ομάδας θα μοιράσουν 300 δωρεάν προσκλήσεις για την αναμέτρηση του Σαββάτου στους μαθητές των Γυμνασίων, Λυκείων και τους σπουδαστές του Τ.Ε.Ι. της πόλης μας.

Λευκάδα, 7 Φεβρουαρίου 2013
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕ ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ».