Η δύσκολη ώρα είναι τώρα!

Η 3η αγωνιστική περιλαμβάνει σημαντικές αναμετρήσεις με κυριότερη αυτήν των Τρικάλων με την Αγία Παρασκευή. Οι γηπεδούχοι καλούνται να πάρουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, κάτι που θέλουν και οι Ικαροι, ο ΟΦΗ και η Νίκη Βόλου. Ωστόσο, ανταγωνιστικά παιχνίδια αναμένονται και αυτά στο Μετς και Λίντο.

ΠΑΓΚΡΑΤΙ – ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ (Μετς, 17:00)

Το Παγκράτι στο Μετς εμφανίζεται δύο φορές δυνατότερο. Οι «ροσονέρι»  δείχνουν ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί, ικανοί να κατακτήσουν οποιοδήποτε παιχνίδι. Όμως, ο αντίπαλος είναι αρκετά επικίνδυνος. Ο Φιλαθλητικός έχει καταφέρει να διατηρηθεί αήττητος και να δείχνει ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Ένα παιχνίδι αμφίρροπο που σίγουρα αξίζει να το δεις.

ΤΡΙΚΑΛΑ – ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Κατσημίδιο, 17:00)

Η ώρα των Τρικάλων ήρθε! Οι γηπεδούχοι καλούνται να ανατρέψουν την κακή εικόνα των δύο πρώτων αγωνιστικών, να ξεπεράσουν το σοκ με τον Γιώργο Λεπενιώτη και να πάρουν την πρώτη τους νίκη μπροστά στους φιλάθλους τους. Η Αγία Παρασκευή ωστόσο, σχεδόν χαλαρή, θα προσπαθήσει να αποσπάσει τους δύο βαθμούς, σε ένα παιχνίδι του οποίου γνωρίζει πολύ καλά τη δυσκολία.

ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ – ΟΦΗ (ΔΑΚ Σερρών, 17:00)

Δύο ομάδες που δεν έχουν καταφέρει να πετύχουν νίκη στις δύο πρώτες αγωνιστικές διασταυρώνονται. Οι Ικαροι με σύμμαχο τον κόσμο και τον πληγωμένο εγωισμό θα προσπαθήσουν να πάρουν το πρώτο θετικό αποτέλεσμα. Ο ΟΦΗ θέλει να γυρίσει στις θετικές εμφανίσεις και να σπάσει την παράδοση που τον θέλει πάντα ηττημένο από τους Ικάρους…

Ν. ΚΗΦΙΣΙΑ – ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ (Ν. Κηφισιά, 17:00)

Η Νέα Κηφισιά δείχνει να είναι μέχρι η ομάδα που έχει βρει τα πατήματά της. Στους δύο προηγούμενους αγώνες δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα παίρνοντας στο τέλος τη νίκη. Ο Αρκαδικός σαφώς πιο αποδυναμωμένος από πέρυσι καλείται να βάλει τα δυνατά του και να κάνει το καλύτερο δυνατό απέναντι σε έναν ισχυρότερο.

ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ – ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Αμαλιάδας, 17:00)

Ο Κόροιβος θέλει να κάνει το κλειστό, το δυνατό του χαρτί που θα του δίνει τη κάθε νίκη. Η ομάδα της Αμαλιάδας θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις νίκες απέναντι σε μια ομάδα που μέχρι σήμερα δεν έχει καταφέρει να πάρει ούτε μία. Όμως, αυτό το γεγονός καθιστά τη Νίκη ιδιαίτερα επικίνδυνη. Η κακή εμφάνιση της περασμένης αγωνιστικής μπορεί να έχει γίνει ένα καλό μάθημα και κάπως έτσι το παιχνίδι θεωρείται ιδιαίτερα δύσκολο.

ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ – ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (Λαγκαδά, 17:00)

Ο Ερμής έχει πραγματοποιήσει ένα πολύ καλό ξεκίνημα και έτσι θέλει να συνεχίσει. Οι γηπεδούχοι πάντα υπολογίζουν τη δύναμη του κόσμου τους και μαζί με αυτή θα προσπαθήσουν να πάρουν τους δύο βαθμούς απέναντι σε μία ομάδα που πέρυσι δεν κατάφεραν να νικήσουν. Η Δόξα όμως, θέλει να αφήσει πίσω της την κακή εμφάνιση της περασμένης αγωνιστικής και στο δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας αγώνα της να πάρει το πολύτιμο «διπλό».

ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΛΑΥΡΙΟ (Λίντο, 17:00)

Η εμφάνιση της περασμένης αγωνιστικής έχει φέρει την  αισιοδοξία στους κρητικούς. Κάπως έτσι , το Ηράκλειο εκμεταλλευόμενο και  την έδρα του θα επιδιώξει  να πάρει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του . Το Λαύριο από την άλλη, θέλει να δώσει συνέχεια στις καλές τους εμφανίσεις και