Το μπαράζ των δυναμικών κινήσεων στο μεταγραφικό παζάρι συνεχίζεται από την Ελίμεια. Η νεοφώτιστη στη Γ΄ εθνική ομάδα πρόσθεσε ένα ακόμη “δυνατό χαρτί” στο δυναμικό της, ο λόγος για τον Παναγιώτη Μαλλιούρα. Ο 33χρονος σέντερ την περασμένη περίοδο ενίσχυε τον Πρωτέα Γρεβενών, όντας μάλιστα ο δεύτερος σκόρερ της ομάδας!

elimeia-logoΜετά την ολοκλήρωση της σεζόν στα Γρεβενά και με βάση την εμπειρία του και την ικανότητά του να παίζει με ιδιαίτερη άνεση στο 4 και στο 5, η ομάδα της Ελίμειας “πλεύρισε” τον παίκτη. Ο γενικός αρχηγός του συλλόγου Λάμπρος Μαρούδης ξεκίνησε το… ασφυκτικό πρες στον υψηλόσωμο σέντερ, που ήταν στο “στόχαστρο” και άλλων ομάδων της περιοχής. Οι στόχοι που έχει θέσει η Ελίμεια για την επόμενη περίοδο, σε συνδυασμό με το πολύ καλό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην τελική απόφαση του Μαλλιούρα. Ο παίκτης είπε το “ναι” και η φροντ λάιν της Ελίμειας “γέμισε” με εμπειρία!

Στα… σκαριά και άλλες κινήσεις από την Ελίμεια

Η συγκεκριμένη κίνηση, πάντως από τους νεοφώτιστους δεν είναι η τελευταία πράξη τους στο μεταγραφικό παζάρι. Κι αυτό διότι όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο σύλλογος της Κοζάνης θα προχωρήσει σε ένα ακόμη “μπαμ” μέσα στις επόμενες μέρες, ενώ θα ολοκληρώσει και το πλάνο των ανανεώσεων με παίκτες που φορούσαν τη φανέλα την περασμένη περίοδο.