Η ελίτ της διαιτησίας στο Αντίρριο

Ολοκληρώθηκε στο Αντίρριο η πρώτη μέρα των πρακτικών τέστ διαιτητών εθνικών κατηγοριών στα πλαίσια του ετήσιου επιμορφωτικού σεμιναρίου της ΟΔΚΕ. Εξήντα διαιτητές από όλη την Ελλάδα δοκιμάστηκαν στο παλίνδρομο τρέξιμο 1720 μέτρων παρουσία όλων των μελών της ΚΕΔ καθώς και του γυμναστή της Εθνικής ομάδας κ.Γιάννη Παπαγεωργίου (με καταγωγή από το Ευηνοχώρι) που είχε τον εργομετρικό συντονισμό.

Ο πρόεδρος της ΟΔΚΕ κ.Ηλίας Καφφές έμεινε ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές  από τις επιδόσεις των ελλήνων ρέφερι μιας και ο πήχης είναι αρκετά ψηλά με αποκορύφωμα την παρουσία Ελληνα διαιτητή (σ.σ Χριστοδούλου) στο τελικό της περασμένης Ολυμπιάδας αλλά και σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις της Fiba.

Τα μέλη της ΟΔΚΕ ευχαρίστησαν επίσης  το Δ.Σ του Φαέθων Αντιρρίου που συνέβαλλε οργανωτικά ενώ την Τρίτη θα ολοκληρωθούν οι εργασίες με το πρακτικό μέρος για το δεύτερο γκρούπ ρέφερι από την Α1 Εθνική. Μοναδική παραφωνία αποτέλεσε το πρόβλημα αποχέτευσης στο κλειστό γυμναστήριο Αντιρρίου που μετέτρεψε σε «λίμνη» τα αποδυτήρια.

Πηγή: www.nafpaktianews.gr