Η ΕΟΚ άλλαξε την απόφασή της, δίνει το ματς στον Μίλωνα!

Ούτε 24 ώρες δεν πέρασαν από την απόφαση αναφορικά με την επανάληψη του αγώνα του Πολυκράτη με τον Μίλωνα, και η ΕΟΚ κάνει «κωλοτούμπα» καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η Ομοσπονδία άλλαξε την απόφασή της και πλέον κατοχυρώνει το παιχνίδι υπέρ του Μίλωνα. Η απόφασή αυτή αλλάζει και τον βαθμολογικό… χάρτη καθώς υποβιβάζεται ο Πολυκράτης, ενώ αντίθετα ο Μίλωνας ανεβαίνει στην 8η θέση κάτι που σημαίνει ότι σώζεται!

Πρόκειται σίγουρα για μία εντυπωσιακή αλλαγή… πλεύσης απ’ την πλευρά της ομοσπονδίας μέσα μάλιστα σε λιγότερο από ένα 24ωρο κι ενώ είχε φροντίσει να ενημερώσει επισήμως μέσω ανακοίνωσης που αναρτήθηκε στο site της, ότι η αναμέτρηση θα επαναλαμβανόταν. Με ημερομηνία, με ώρα και με όλα τα… συναφή!

Το ερώτημα, βέβαια που γεννάται είναι τι προέκυψε σ’ αυτό το χρονικό διάστημα και απ’ το «ακυρώνει το τελικό αποτέλεσμα του επίδικου αγώνα», όπως αναφέρει το κείμενο της επιστολής που είχε στείλει η ομοσπονδία στους σαμιώτες (φωτό), φτάσαμε στην αλλαγή των δεδομένων; Ποια μέτρα και ποια σταθμά άλλαξαν τα δεδομένα, φέρνοντας τους πανηγυρισμούς στα στρατόπεδα του Μίλωνα και της Πεντέλης (που ευνοείται απ’ την αλλαγή αυτή) και τη γκρίνια στους ανθρώπους του Πολυκράτη;

Ήδη εξ’ όσων γνωρίζουμε οι σαμιώτες δεν κρύβουν τη δυσαρέσκειά τους γι’ αυτή την αλλαγή δεδομένων, που τους στέλνει στο τοπικό πρωτάθλημα. Κι αυτό διότι θεωρούν ότι τα πράγματα ήταν κάτι παραπάνω από ξεκάθαρα όσον αφορά την ένσταση του Μίλωνα, δεδομένου ότι απ’ την πρώτη στιγμή οι νεοσμυρνιώτες ζητούσαν την επανάληψη της αναμέτρησης κάτι που αναφέρεται και στο Φύλλο Αγώνα (βλέπε σχετική φωτό).

Τώρα, ωστόσο, βλέπουν ότι τα δεδομένα άλλαξαν και μάλιστα… εν μία νυκτί, γεγονός που τους κάνει ν’ αναρωτιούνται για το τι μεσολάβησε. Ποιοι παράγοντες έπαιξαν ρόλο ώστε αντί η παραμονή στην κατηγορία – τόσο για τους ίδιους, όσο και για το Μίλωνα – να παιχτεί εντός των γραμμών του παρκέ, παίχτηκε εντός κάποιας αίθουσας;