Η επίσκεψη στη “ΖΩΗ”

Το Σωματείο Ειδικής Αγωγής και Προστασίας ΑμεΑ “Η ΖΩΗ” επισκέφτηκαν το πρωί της Τετάρτης αντιπροσωπεία του ΣΕΠΚ, του ΕΣΑΚΕ και του ΠΣΑΚ, μοιράζοντας δώρα στα παιδιά και στους εργαζόμενους.

Το “παρών” για λογαριασμό του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης έδωσαν ο Παρασκευάς Μουρατίδης, ο Βαγγέλης Αγγέλου και ο Δημήτρης Γαλάνης. Ακόμη βρέθηκαν εκεί παίκτες του ΠΑΟΚ (Γιώργος Δέδας, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Κώστας Χαραλαμπίδης), του Άρη (Αντώνης Ασημακόπουλος, Ζήσης Σαρικόπουλος, Ευθύμης Τσακαλέρης, Σωτήρης Καραποστόλου), του Ερμή Λαγκαδά (Γιώργος Αναγνωστόπουλος, Χάρης Πλιούκας, Θάνος Καμαριώτης, Γιάννης Κασούρας), ο Γιώργος Παυλίδης των Μαχητών Δόξας Πεύκων και ο γενικός διευθυντής Κώστας Αλεξανδρίδης, καθώς και ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Χαλβατζάκης, μαζί με τον Γενικό Διευθυντή Γιώργο Κονδύλη.

Οι δηλώσεις που έγιναν στο πλαίσιο της επίσκεψης:

Παρασκευάς Μουρατίδης (ΣΕΠΚ)

«Ήταν μια συγκλονιστική επίσκεψη. Πιστεύω ότι τα παιδιά και όσοι δουλεύουν στο Σωματείο είναι πραγματικοί ήρωες. Εμείς από τη μεριά μας προσφέραμε κάποια δώρα και ελπίζω ότι δώσαμε σε όλους στη “ΖΩΗ” λίγη χαρά. Θα πρέπει βέβαια το φιλανθρωπικό έργο των ανθρώπων του μπάσκετ να είναι πιο έντονο και να μην περιορίζεται μόνο στις ημέρες των Χριστουγέννων. Πρέπει να στεκόμαστε δίπλα σε αυτούς τους ανθρώπους που κάνουν όλη τη σκληρή δουλειά, λειτουργώντας αυτό το Σωματείο».

Κώστας Χαραλαμπίδης (ΠΣΑΚ)

«Για δεύτερη φορά ερχόμαστε κοντά σας και πάντα θεωρούμε ότι ερχόμαστε σε φίλους. Η οικογένεια του μπάσκετ είναι δίπλα σας. Η σκέψη μας καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς σας συντροφεύει».

Γιώργος Χαλβατζάκης (ΕΣΑΚΕ)

«Η οικογένεια του μπάσκετ αισθάνεται ιδιαίτερη τιμή που έχει τη χαρά να προσφέρει απλόχερα το χαμόγελο στα παιδιά του Σωματείου. Είστε όλοι καλεσμένοι στα γήπεδα της Α1. Θα είναι μεγάλη τιμή για εμάς να σας έχουμε κοντά μας. Το μπάσκετ θα συνεχίσει να προσφέρει στην κοινωνία, ανταποδίδοντας τη ζεστασιά και την αγάπη του για το άθλημα».

Δημήτρης Ροδακόπουλος (διευθυντής ΑμεΑ «Η ΖΩΗ»)

«Στο Σωματείο φιλοξενούνται 36 παιδιά. Γίνεται πολύ μεγάλος αγώνας για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε για να μπορέσουμε να φέρουμε εις πέρας το έργο μας. Τα παιδιά είναι ιδιαίτερα χαρούμενα για τη σημερινή επίσκεψη. Μάλιστα, θα μπορούσα να σας πω ότι όλη τη χρονιά τα παιδιά περιμένουν τη επίσκεψη αυτή. Είναι χαρά μας να σας έχουμε κοντά μας. Περιμένουμε να σας ξαναδούμε πολύ σύντομα».