Κάρτα Μέλους για τους αγώνες της ομάδας την επόμενη αγωνιστική χρονιά δημιούργησε η Πεντέλη. Η κάρτα κοστίζει 30 ευρώ, θα κυκλοφορήσει μέσα στις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου και όσοι την προμηθευτούν θα μπορούν να παρακολουθήσουν τόσο τους αγώνες της ανδρικής ομάδας, όσο και των Νέων (U22), οι οποίοι θα πάρουν μέρος στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Βρισκόμαστε λίγο καιρό πριν από την αφετηρία του μαραθωνίου του πρωταθλήματος της Γ.Εθνικής κατηγορίας Basketball και η ομάδα μας είναι προετοιμασμένη κατάλληλα να πρωταγωνιστήσει γεμίζοντας με πλούσιο θέαμα και συγκινήσεις τα κυριακάτικα απογεύματα μας.

Η Διοίκηση του συλλόγου προκειμένου να διευκολύνει την όσο το δυνατό πιο μαζική προσέλευση στους αγώνες δημιούργησε μία κάρτα που δεν θα είναι απλά ένα εισιτήριο διαρκείας αλλά μια κάρτα μέλους που θα περιλαμβάνει τη πάγια εγγραφή μέλους την ετήσια συνδρομή, την ελεύθερη είσοδο στους εντός έδρας αγώνες της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ανδρών αλλά και του πρωταθλήματος Νέων ( U22).

Το αντίτιμο της κάρτας μέλους ορίσθηκε σε 30€ ποσό πολύ μικρότερο του αντιτίμου όλων των προνομίων που αντιπροσωπεύει και ανέρχονται σε 100€. Ακόμη η κάρτα μέλους εξασφαλίζει και άλλα προνόμια όπως εκπτώσεις σε συνεργαζόμενες εταιρείες και υποστηρικτές της ομάδος. Οι κάρτες μέλους της ΑΕ Πεντέλης θα κυκλοφορήσουν τις πρώτες μέρες του Σεπτεμβρίου και αναμένουμε την υποστήριξη σας».