Η ΚΑΠ πήρε Αναγνωστόπουλο

Ο σχεδιασμός της Αγίας Παρασκευής συνεχίζεται με τον σύλλογο να ανακοινώνει την απόκτηση του 19χρονου διεθνή, Γιάννη Αναγνωστόπουλου.

Αναλυτικά:

«Η Καλαθοσφαίριση Αγίας Παρασκευής ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την απόκτηση του διεθνούς με τις μικρές Εθνικές Γιάννη Αναγνωστόπουλου, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους με οψιόν ανανέωσης για ακόμη ένα (1+1).

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας είναι 19 ετών, έχει ύψος 2,06μ. και αγωνίζεται στη θέση του πάουερ φόργουορντ, ενώ μπορεί άνετα να καλύψει και τη θέση του σέντερ. Πρόκειται για έναν εξαιρετικά φέρελπι και εξελίξιμο παίκτη στον οποίο η ΚΑΠ στηρίζει πολλά όχι μόνο για το παρόν αλλά και για το μέλλον. Συν τοις άλλοις, θα καλύπτει μία απ’ τις θέσεις των Under 20 και θα αγωνίζεται παράλληλα με την ομάδα Νέων της ΚΑΠ, στο νεοσύστατο τουρνουά της ΕΣΚΑ/ΕΟΚ.

Ο Γιάννης ξεκίνησε το μπάσκετ στη γενέτειρά του, το Κιάτο, με τον τοπικό Άρατο να είναι η πρώτη ομάδα στην οποία αγωνίστηκε. Στον Άρατο Κιάτου έμελλε να ανδρωθεί μπασκετικά, ενώ εντυπωσίασε με τις ικανότητές και το ταλέντο του, κάτι που αποδεικνύεται από το γεγονός ότι είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην ανδρική ομάδα του Άρατου Κιάτου από 14 ετών! Ο ταλαντούχος διεθνής φόργουορντ-σέντερ παρέμεινε στους Κορίνθιους μέχρι το 2012, όταν και μετακόμισε στην Αθήνα για λογαριασμό του Ίκαρου Καλλιθέας, όντας μέλος των Εφήβων αλλά και των Ανδρών στην Α1.

Η διοίκηση της ΚΑΠ καλωσορίζει τον Γιάννη Αναγνωστόπουλο στην οικογένειά της και του εύχεται κάθε επιτυχία με τη μελανόλευκη φανέλα!

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Γιάννης Αναγνωστόπουλος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις -ως παίκτης πλέον της ΚΑΠ- στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας: “Αισθάνομαι μεγάλη ικανοποίηση από τη μεταγραφή μου στην ΚΑΠ και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος από το γεγονός αυτό. Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό. Επιπλέον, η διοίκηση της ομάδας μου έδειξε πόσο πολύ με θέλει με τον τρόπο που με προσέγγισε, κατι που με παρότρυνε να υπογράψω στην ΚΑΠ! Ευελπιστώ η προσεχής χρονιά να είναι “γόνιμη” και για τις δύο πλευρές. Απ’ τη μεριά μου, υπόσχομαι ότι θα δουλέψω σκληρά και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Εξάλλου, η επιτυχία έρχεται πάντα μεσα απ’ τη δουλειά… Τέλος, εύχομαι η παραμονή μου στην ΚΑΠ να είναι… διαρκείας και να φοράω τη “μελανόλευκη” φανέλα για πολλά χρόνια!”».