Η ΚΑΠ στέλνει τα χρόνια πολλά

“Σπίτι χωρίς Γιάννη προκοπή δεν κάνει”, αναφέρει ο σοφός λαός μας και η ΚΑΠ δεν μπορούσε να μην έχει τον Γιάννη της! Φυσικά, ο λόγος για τον Υπεύθυνο Οργάνωσης και Επικεφαλής των Ακαδημιών, Γιάννη Θεολογίτη!

Σύσσωμη η οικογένεια της ΚΑΠ, το ΔΣ, οι αθλητές και οι προπονητές εύχεται στον κόουτς Χρόνια Πολλά, Χρόνια Καλά, να έχει πάντοτε επιτυχίες σε προσωπικό και ομαδικό επίπεδο και πάνω απ’ όλα υγεία! Επίσης, του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην εξαιρετική δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες της ομάδας μας και να έρθουν ακόμη περισσότερες επιτυχίες και διακρίσεις για την ΚΑΠ -με πρωτεργάτη πάντα τον Γιάννη Θεολογίτη- και τους νεαρούς ταλαντούχους πρωταγωνιστές της, που αποτελούν άλλωστε και το “αύριο” του συλλόγου.

Παράλληλα, να στείλουμε τις ευχές μας και σε όλους τους εορτάζοντες της ΚΑΠ, τους αθλητές της ομάδας μας και τους γονείς τους. Ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας Χρόνια Πολλά και πάντοτε επιτυχίες στη ζωή σας!

Τέλος, θερμές ευχές και στους εορτάζοντες Δημοτικούς Συμβούλους του Δήμου Αγίας Παρασκευής, με την αισιοδοξία και ελπίδα για μία Καλή και Δημιουργική Χρονιά!

Παράλληλα, η Αγία Παρασκευή στέλνει τα χρόνια πολλά στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Ιωαννίδη.

« Πρόεδρος Δημήτρης Κονταξής, ο Γενικός Γραμματέας Πάρις Καρδαράς και όλα τα μέλη του ΔΣ της ΚΑΠ εύχονται ολόψυχα στον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Γιάννη Ιωαννίδη Χρόνια Πολλά για την ονομαστική του εορτή και κάθε επιτυχία στο πολύτιμο έργο που επιτελεί, υπηρετώντας τον Αθλητισμό».