Η Κλόι, ο Λαμάρ και η…. κούνια του σεξ

Τελικά αποδεικνύεται περίτρανα ότι είναι και οι δυο τρελές! Το πρωί ασχοληθήκαμε με την Κιμ Καρντάσιαν και το νέο ερωτικού περιεχομένου βίντεο της που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο. Τώρα, ήρθε η σειρά της Κλόι που έγινε από μόνης της… ρόμπα! Ή μάλλον για να ακριβολογούμε… κούνια! Και δη, του σεξ.

Στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι «Khloe & Lamar» το οποίο, κάνει φύλλο και φτερό τη καθημερινότητάς της με το σύζυγό της, Λαμάρ Όντομ, είπε να ασχοληθεί με, τι άλλο άραγε;;; Ερωτισμό!

Η πληθωρική (σ.σ. μη χρησιμοποιήσω τη λέξη «χοντρή» γιατί η ίδια έχει δηλώσει ότι δεν θέλει να την αποκαλούν «fat») επιχείρησε να μετατρέψει τη κρεβατοκάμαρα της σε… λούνα παρκ! Και δυστυχώς, απέτυχε παταγωδώς! Θα δείτε μόνοι σας τι συνέβη! Η κοπελιά ντράπηκε να καλέσει τεχνίτη στο σπίτι της για την εγκατάσταση, το παραδέχθηκε η ίδια άλλωστε. Πήρε το τρυπάνι και άρχισε να κρεμάει από το ταβάνι, παρουσία μιας φίλης της, τις χοντρές αλυσίδες (για να αντέξουν το δικό της βάρος μαζί με του Λαμάρ) και στη συνέχεια, τοποθέτησε τη δερμάτινη κούνια που είχε αγοράσει για να εκπλήξει τον σύζυγό της.

Το βράδυ όμως, μόλις πήγε να κάνει, on camera εννοείται!!!! για να μην χάνουν δευτερόλεπτο από τη ζωή του ζευγαριού οι φανατικοί των ριάλιτι, το σχετικό…. test drive, δείτε τι έγινε….