Η κούπα στα χέρια των Τρικάλων!

Ο Αίολος σήκωσε την κούπα! Πραγματοποιήθηκε σήμερα η απονομή μεταλλίων για την άνοδο του Αιόλου στην Α2 Κατηγορία. Ομως,τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν το νομό στάθηκαν εμπόδιο, καθώς απέτρεψαν τη μαζική προσέλευση φιλάθλων στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο.

Η τρικαλινή ομάδα συνδύασε την απονομή με τη διεξαγωγή ενός φιλικού αγώνα με τη Δόξα σε ένα διήμερο μάλιστα που έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα αφού τα έσοδα από την πώληση  ειδικών κουπονιών που εκδόθηκαν θα δοθούν σε ιδρύματα της πόλης.

Τρίποντο ανθρωπιάς λοιπόν από ταά Τρίκαλα, αλλά κι ένα τρίποντο επιβράβευσης για την περσινή επιτυχημένη πορεία ανόδου στην Α2 Κατηγορία που επισφραγίστηκε με την κατάκτηση του τίτλου.

«Μέσα σ’ αυτό το χώρο πανηγυρίσαμε πέρσι μια μεγάλη άνοδο, κι ευχόμαστε όλοι μας να ξαναζήσουμε ανάλογες στιγμές και στο τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου», είπε  ο πρόεδρος του συλλόγου στη σύντομη ομιλία χαιρετισμό (σε παίκτες και φιλάθλους).

Συνεχίζοντας μάλιστα ο Νίκος Χλωρός δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους χορηγούς της ομάδας τονίζοντας μάλιστα πως με τη δική τους συμβολή επιτεύχθηκε ένα μεγάλο επίτευγμα που μπορεί και πρέπει να έχει ανάλογη συνέχεια. Στο μικρο τελετουργικό της βράβευσης -που έγινε στο ημίχρονο του αγώνα, τα μετάλλια στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο των πρωταθλητών της Β Εθνικής απένειμαν ο δήμαρχος Τρικκαίων κ. Χρήστος  Λάππας, ο βουλευτής και αντιπρόεδρος του σωματείου κ Ταμήλος , ο αντιδήμαρχος Τρικκαίων κ Θ.  Σπανός, η Σύμβουλος Περιφέρειας Θεσσαλίας κυρία Ελένη Αργυροπούλου, και εκπρόσωπος της Μητρόπολης Τρίκκης που είχε ενεργό ρόλο στο φιλανθρωπικό γκαλά της εκδήλωσης.

Το κύπελλο του πρωταθλητή παρέδωσε στους δυο αρχηγούς των Τρικάλων το μέλος της ΕΣΚΑΘ και ΕΟΚ Νίκος Φαρμάκης, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως από την τρικαλινή ομάδα τιμήθηκε για την προσφορά του στο χώρο της διαιτησίας μπάσκετ ο Τρικαλινός διαιτητής εθνικών κατηγοριών Παντελής Παπαπαντος

Ωστόσο στο φιλικό παιχνίδι που έγινε η Δόξα Λευκάδας επικράτησε στο πρώτο αναμεταξύ τους παιχνίδι με 76-63 δείχνοντας μάλιστα ότι μπορούν να συνεχίσουν το πρωτάθλημα με καλύτερες προοπτικές.

ΤΡΙΚΑΛΑ – ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ 63-76
Διαιτητές: Παπάντος, Ταμπουράς
ΤΡΙΚΑΛΑ (Τήμας): Τριανταφύλλου 5 (1), Αργύρης 2, Τσιλούλης 4, Ψύρρας 7 (1), Γκιουλέκας 4, Κατσαρές 12 (1), Τσούτσος 4, Κακλαμάνος 5(1), Αγγελακόπουλος 2, Πελίγκος, Χαρισμίδης 7, Φούντας 9 (1), Παπαχρήστος 2.
ΛΕΥΚΑΔΑ (Παπαδόπουλος):  Ματενίδης 8 (2), Πανάρας 16 (2), Βαγενάς 8 (1), Τζανιδάκης 7, Μανούσος 15, Μάρτζος 20 (4), Κουκουνιάς 2, Ναούμης, Μουρατίδης, Μάτιτς.

Πηγή: sportrikala.gr