Η μάχη για την πρωτιά μόλις ξεκίνησε!

Η Νέα Κηφισιά χρειάζεται άλλες μία ή δύο νίκες (εάν ηττηθεί στη Λευκάδα την ερχόμενη Κυριακή) για να εξασφαλίσει μαθηματικά την άνοδο στην Α2, αλλά αυτό που απασχολεί πλέον τους νεοφώτιστους είναι άλλο: ο τίτλος στην κατηγορία!

«Θέλαμε να κερδίσουμε τον ΟΦΗ για να περάσουμε πρώτοι. Πάνω απ’ όλα μας ενδιέφερε για να εξασφαλίσουμε την άνοδο, αλλά τώρα σκεφτόμαστε μόνο την πρώτη θέση» λέει στο infobasket ο Γιώργος Μπιτζάνης, άμεσος συνεργάτης του Ηλία Παπαθεοδώρου στον πάγκο της Κηφισιάς.

«Ολα τα παιχνίδια είναι δύσκολα από εδώ και πέρα, σχεδόν όλοι οι επόμενοι αντίπαλοί μας έχουν κάποιον στόχο. Η Λευκάδα θέλει να τερματίσει τρίτη ή τέταρτη, η Αναγέννηση κυνηγάει κι αυτή την τέταρτη θέση, το Αιγάλεω προσπαθεί να σωθεί… Εμείς θέλαμε να πάρουμε πάλι την κατάσταση στα χέρια μας, αν και πάλι πρέπει να τελειώσουμε αήττητοι για να είμαστε σίγουρα πρώτοι» συνεχίζει ο ασίσταντ κόουτς των πρωτοπόρων.

Η κόντρα για την πρώτη θέση μόλις ξεκίνησε λοιπόν… Ας δούμε και τι έχουν μπροστά τους η Νέα Κηφισιά και ο ΟΦΗ, με τους πρώτους να έχουν ένα βαθμό περισσότερο και τους Κρητικούς το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Ν. Κηφισιά

Αγωνιστική

ΟΦΗ

Δόξα Λευκάδας*

26η Ολύμπια Λ. (20-0)

Αιγάλεω

27η

Αίας Ευόσμου*

Αναγέννηση*

28η

Αίολος Τρικάλων

ΜΕΝΤ

29η

Δούκας*

Στρατώνι*

30η

Πέραμα/Ερμής

* Με αστερίσκο τα εκτός έδρας παιχνίδια

Πηγή (φωτογραφία): ofibc.gr