Η μάχη του Βιθέλντε Καλδερόν μέσα από το BETroom…

paizontasamuna_infobasketKαλημέρα σε όλους τους αναγνώστες του www.infobasket.gr. Μετά την λευκή ισοπαλία στο Εtihad Stadium στον χθεσινό πρώτο ημιτελικό, σήμερα το βράδυ η ομάδα του Σιμεόνε θα φιλοξενήσει την ομάδα του Πέπε Γκουαρντιόλα στο Βιθέλντε Καλδερόν. Πάμε να δούμε την εκτίμησή μας αναλυτικά.

21:45 Ατλέτικο Μαδ-Μπάγερν Μον @Βιθέλντε Καλδερόν
Η Ατλέτικο παραμένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στην Primera ισοβαθμώντας με την Μπαρτσελόνα ενώ απομένουν τρεις αγωνιστικές.Δεν έχει ηττηθεί η Ισπανική ομάδα ποτέ σε ημιτελικό αγώνα μετά από 4 συμμετοχές. Πριν τελειώσει η συνεργασία του Γκουαρντιόλα με τους Βαυαρούς η Μπάγερν είναι κοντά στο τρεμπλ. Το πρωτάθλημα το έχει κατακτήσει ήδη, στο τελικό του κυπέλλου θα αντιμετωπίσει την Ντόρτμουντ και μένει τον εμπόδιο της Ατλέτικο πριν την συμμετοχή της στον μεγάλο τελικό.

Θα επιλέξουμε να ποντάρουμε σε κάποια ειδικά στοιχήματα. Ο αριθμός των κόρνερ, το Over 8.5 στο (1.60) και το Over 9.5 στο (2.00) θα είναι οι επιλογές μας. Επίσης οι στημένες φάσεις πιστεύω ότι θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην επίτευξη του γκολ να σκοράρουν λοιπόν να μπει το πρώτο τέρμα με κεφαλιά το βρίσκουμε στο 5.50.

Εκτίμηση:
U.E.F.A. – Champions League (Semifinal)

ΒΑΣΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ:
21:45 Atlético Madrid – Bayern München goal-goal (1.80)

ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ:

Αριθμός Κόρνερ Over 8.5 (1.60)

Αριθμός Κόρνερ Over 9.5 (2.00)

Τρόπος επίτευξης πρώτου γκολ: Κεφαλιά 5.50

Eύχομαι καλή τύχη σε ότι κι αν επιλέξετε.

Διαβάστε περισσότερες εκτιμήσεις για το κουπόνι της Μ.Τετάρτης στο Paizontasamuna.eu