Η μάχη των τριών για την άνοδο συνεχίζεται…

Τρεις ομάδες, για δύο θέσεις… Φιλαθλητικός, Νέα Κηφισιά και Τρίκαλα καλούνται να πάρουν και αυτήν την αγωνιστική (25η) τη νίκη και να συνεχίσουν να διεκδικούν την άνοδο με αξιώσεις.

ΠΑΓΚΡΑΤΙ – ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ (Μετς, 17:00)

Μετά από τρεις σερί ήττες, το Παγκράτι θα προσπαθήσει να αποχαιρετήσει τη χρονιά στο Μετς με τον καλύτερο τρόπο.  Από την άλλη, οι Ικαροι θέλουν να επιτύχουν αυτό που δεν κατάφεραν την περασμένη αγωνιστική, να πάρουν τη νίκη και να βρεθούν πιο ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα. Για τους «κυανοκίτρινους» δεν θα βρίσκονται στην αποστολή οι Κουκάς και Τότσιος.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΤΡΙΚΑΛΑ (Λίντο, 17:00)

Μπορεί το Ηράκλειο να είναι βαθμολογικά αδιάφορο, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα παλέψει για τη νίκη γοήτρου. Όμως, τα Τρίκαλα δεν έχω περιθώρια για απώλειες καθώς σε αυτή την περίπτωση χάνεται η άνοδος. Η θεσσαλική ομάδα θέλει να παρουσιαστεί σοβαρή και προσηλωμένη ώστε να πάρει τους δύο βαθμούς που θα τη φέρουν αγκαλιά με την άνοδο.

ΛΑΥΡΙΟ – Ν. ΚΗΦΙΣΙΑ (Λαυρίου, 17:00)

Το Λαύριο έχει αποδείξει ότι είναι μία από τις πιο ανταγωνιστικές ομάδες γι΄αυτό και άλλωστε βρίσκεται στα υψηλά πατώματα της βαθμολογίας. Όταν αγωνίζεται δε στην έδρα του η δυναμική του μεγαλώνει και αυτό θα επιχειρήσει να εκμεταλλευτεί και να πάρει μία μεγάλη νίκη. Η Νέα Κηφισιά όμως δεν θέλει να σκέφτεται αυτήν την πιθανότητα καθώς μένει ίσως όσον αναφορά την άνοδο (σε αυτήν την περίπτωση θα χρειάζεται πάση θυσία τη νίκη την τελευταία αγωνιστική). Ετσι, η ομάδα των βορείων προαστίων θα επιχειρήσει το «διπλό»  που θα τη φέρει ένα βήμα πριν την Α1.

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ – ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ (Ζωγράφου, 17:00)

Ισως το πιο ανταγωνιστικό παιχνίδι της αγωνιστικής. Ο Φιλαθλητικός για να πάρει σίγουρα την άνοδο χρειάζεται το δύο στα δύο γι΄αυτό και κόντρα στον Κόροιβο θέλει να κάνει το πρώτο βήμα. Τα σχέδια όμως της ομάδας του Ζωγράφου θα προσπαθήσει να χαλάσει ο Κόροιβος καθώς μπορεί να είναι βαθμολογικά αδιάφορος, όμως στόχος του είναι να ολοκληρώσει τη σεζόν μόνο με νίκες.

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ (Κοντόπευκο, 17:00)

Να ολοκληρώσει τη σεζόν στο Κοντόπευκο με νίκη θέλει η Αγία Παρασκευή και να κλείσει θετικά την πρώτη της σεζόν στην Α2 . Αντίθετα, ο Ερμής Λαγκαδά έπειτα από μια σειρά άτυχων αποτελεσμάτων θα επιδιώξει να επιστρέψει στις νίκες…

ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ – ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Τρίπολης,17:00)

Να αποχαιρετήσει και να ευχαριστήσει τον κόσμο του στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι θέλει ο Αρκαδικός. Από την άλλη, η υποβιβασμένη Νίκη θα προσπαθήσει να κάνει αυτό που δεν κατάφερε όλη τη σεζόν , να φύγει με το «διπλό» και αποδείξει τη μαχητικότητά της.